שאלה לפרופ'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ'
    ארי
    29/09/2007

שלום רב ,
    אני סובלת מדיכאון עמוק ומומשך – כבר שנים ( מהילדות) , נסיתי כמה פעמים להתאבד אבל לא הצלחתי , ומפעם לפעם אני מזיקה לעצמי כי כך אני נרגעת !
    לפני כעשרה ימים החלטתי ללכת לפסיכיאטר – שלא חשבתי שיהיה כך . מהפגישה הראשונה הוא נתן לי שני כדורים אחד בבוקר ( סירוקוול 100 )וכדור בערב ( מירו 30 ) שלא מסוגלת לקחת אותם , כן אני ממש מפחדת מהתרופות .
    פגישה אחרי פגישה הוא נסה לשכנע אותי בלקיחת הכדורים ללא שום אוזן קשבת לו ...
    אתמאול בפגישה הוא הבחין שחתכתי את ידי ( חתך די עמוק ) הוא טפל בזה – תפר - ... ונתן לי " זריקת הרגעה או ..." שקיבלתי אותה רק מתוך חולשה , ונתן לי להחליט , כן נתן שלושה אופציות ובקש לבחור : או שאקבל את הכדורים שנתן לי או שיחליף אותם לכדורים אחרים , טיפות , זריקות או לאשפז אותי ...
    שאלותי הן האם כן הוא יכול להכריח אותי לטיפול או אפילו לאשפז אותי בכוח ( רוב הגוף שלי מלא צלקות ) ?
    ושאלה שנייה האם נתן לטפל בדיכאון עמוק ומומשך (כבר מהילדות) בפגישות ובשיחות ללא הסמים האלא ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ'

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    29/09/2007

שלום לך,

צר לי על הסבל שלך. בטיפול תרופתי נכון משולב עם שיחות תוך התמדה ומחויבות לשני סוגי הטיפול אפשר לטפל במצבך. אף אחד לא יכול לחייב אותך לקבל טיפול ולהתמיד בו זו אך ורק החלטתך. יחד עם זאת יש מושג "אשפוז כפוי" שבהוראת פסיכיאטר מחוזי ניתן לאשפז אנשים שמסוכנים לעצמם או לסביבה. נראה, שאת מאוד סובלת, כדאי שתדאגי לעצמך ותקשיבי למטפל שלך.

אירנה נתנאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו