חרדות ,הפרעת אישיות......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ,הפרעת אישיות......
    אריאל
    16/12/2009

שלום
    אני נמצא בטיפול פסיכולוגי דינאמי
    בגלל הפרעת אישיות גבולית ,ויסות רגשות ,דימוי עצמי נמוך
    אני לוקח ליתיום 5 כדורים ביום

-יש לי חרדה קשה כשאני מול קהל,צריך לדבר, מול שוטר, מול אישה מאד יפה , למה אישה יפה גורמת לי לחרדה ....האם זה דימוי עצמי נמוך שמביא לחרדה ..או משהו אחר שאני לא מבין אותו
    שאלתי את הפסיכולוגית,והיא לא ידעה לענות לי
    -האם הטרדות מיניות קשות בילדות,ואימא משפילה,הם גורמים לסבל שלי כול החיים ,או שפשוט נולדתי עם מוח דפוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות ,הפרעת אישיות......

הוספת תגובה

• ידוע ששישי שבת לא הולכים טוב עם

קובי
    17/12/2009

חרדות ודיכאון.
    מה שאפשר להמליץ זה שתצא להליכה וטיול בחוץ זה גם משפר את הכושר, \גורם להפרשת חומרים שמשפרים מצב רוח וגם מעביר זמן. אולי להיפגש עם אנשים שיקרים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות ,הפרעת אישיות......

19/12/2009

לאריאל שלום
    תפיסות עצמיות מתפתחות במהלך השנים על בסיס של הטמפרמנט (המרקיבים הפסיכולוגים המולדים) וניסיון החיים. טראומות בילדות ובחיים, השפלות, והורות לקויה, יכולים להוביל למבנה אופי פחות מותאם. טיפול אישי יכול לסייע לשנות תפיסות אלו. גם תובנה ש"עלי להשתנות" יכול לעזור. כמו כן טיפול תרופתי מתאים יכול לסייע להקטין סימפטומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו