האם זה נורמלי לחוש חרדה בעקבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נורמלי לחוש חרדה בעקבות
    רון
    23/12/2009

נטילת אסטו? מזה יומיים שאני נוטל אסטו 10 מ"ג כטיפול לדיכאון מתמשך. במשך היומיים האלה אני מתהלך עם תחושת חרדה ופחד לא ברורים. ידוע לי שהשפעת התרופה הזו מצטברת ומתחילה להיות אפקטיבית רק כשבועיים שלושה מתחילת הנטילה. מאידך תחושת החרדה שלא היתה קודם מעוררת בי תהיה שמא תגובתי לתרופה אינה טובה ואינה מתאימה לי. האם זו תופעה מוכרת ומוקדם להסיק מסקנות?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: רון

ד''ר אלונה גוברמן
    23/12/2009

שלום. ההשפעה של אסטו מורגשת תוך שבוע עד שבועיים בממוצע. הטבה מלאה תיתכן תוך 4 עד 6 שבועות .
    אסטו כדור מצויין מאוד יעיל.יש מעט מיקרים ,שבהם שימוש בתרופה בשלב הראשוני של הטיפול יכול להגביר את תחושת החרדה ודיכאון . במידה וקיים מרכיב של חרדה בתמונה קלינית, מומלץ להוסיף לטיפול תרופה מקבוצת בנזודיאזפינים (לדוגמה קסנקס, קלונקס) למשך תקופה קצרה.
    בכל מקרה אני מאוד ממליצה לפנות לרופא מטפל.
    תרגיש טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

רון
    23/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו