SNRI ודיכאון מתמשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SNRI ודיכאון מתמשך
    גור
    30/09/2007

אני נטלתי SEROXAT במשך שנתיים אך לא מנע או הקל על הדיכאון והחרדה. ניסיתי CIPRALEX אך זה גרם להחמרה. נטלתי LUSTRAL במשך חצי שנה שגרם לי לתחושת ניתוק וללא השפעה על הדיכאון. נשארתי ואך הוחמר האפיסת כוחות והפסקתי לתפקד. הציעו לי CYMBALTA אך אני מהססת להתחיל. אני זקוקה לפיתרון ולא לפלסטר. התחושה שלי בתרופות עד היום זה היה חוסר יכולת לחוש באמת לא את העצב איפה שצריך ולא את השמחה. אני ממשיכה להיות בדיכאון בלי התרופות,אך לפעמים אני יכולה גם לחייך. אני במבוי סתום. אנא, תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SNRI ודיכאון מתמשך

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    01/10/2007

שלום לך,

כדאי לנסות טיפול התנהגותי - קוגניטיבי משולב בטיפול תרופתי (אישי או קבוצתי). שילוב זה הוכיח את עצמו כיעיל מאוד בשל רכישת כלים של שליטה בדיכאון.

אשמח לענות על שאלות נוספות

בברכה,
    אירנה נתנאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם CYMBALTA

גור
    01/10/2007

אני הייתי רוצה לדעת מה היתרון בCYMBALTA ומה היעילות שלו לעומת תרופות אחרות במקרה של טיפול תרפתי כושל לאחר 3 סוגי תרופות מקבוצת SSRI

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימבלטה

ד''ר אירנה נתנאל
    02/10/2007

גור שלום,

סימבלטה שייכת לנוגדי דיכאון מקבוצת ה - SNRIs היא המעכבת ניצול חוזר של סרוטונין ונוראפינפרין במוח. היא מאפשרת הקלה בתסמינים הנפשיים, והן בכאבים הגופניים הנלווים לדיכאון, כגון כאבי גב וכתפיים. מרבית החולים שנוטלים סימלטה מסתגלים היטב לכדור.

כיוון שטיפול ב SSRIs כשל, הרופא שלך כמראה מנסה תרופות נוספות שהוכיחו את עצמן כיעילות.

בברכה,

אירנה נתנאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו