אוננות - אבקש התיחסות מפרופסור ל.גר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות - אבקש התיחסות מפרופסור ל.גר
    אייל
    25/12/2009

שלום:
    שמי ק. בחור דתי . בגיל מאוד צעיר עברתי ניצול מיני ממטורף שאיני מכיר ולא הכרתי אגב אין לי מושג מה איתו כיום - אך קיימות רגשות נקם חזקים ביותר כלפיו.
    אל עניין ונושא המיניות , מין, סקס ככלל = לא נחשפתי בצורה בריאה ולא אפרט כאן מסיבות מובנות .
    נהגתי ואף נמכרתי לאוננות במהלך השנים , שהייתי גומר ישר נכנסתי לדיכוי עצמי ודיכאון חזק ועמוק ביותר מלווה במחשבות ורגשות אשם חזקים שמלווים אותי עד ליום זה . עברו מאז הניצול המיני 20 שנה ואני לא שוכח וכל הזמן אני נזכר בזה וזה מזכיר לי שאני מאונן אז למה לי לאונן ? אז בגיל מאוחר יותר התחלתתי לקיים יחסי מין אך לא מסודרים ולא בריאים ועם נשים אחרות כל הזמן .
    בסופו של יום :
    כיום מצבי קשה מאוד אני סובל מסכיזופרניה ואוסידי קשים ומקשים עליי את החיים .
    אני מטופל תרופתית אך ללא הטבה בכללללל.
    אני מתוסכל ויוצא מדעתי ונורא מבולבל .
    מיואש ומתקשה להאמין שארגיש פעם טוב , רוצה רק למות ולהיעלם .
    הרצון למות = בקשה ומשאלת לב שלי להפסיק לסבול כי פשוט החיים יפים אבל אני סובל .
    מקווה שהבעיה שלי הובנה היטב ובבקשה מכם ארצה התיחסות מכולכם לחוות דעה כיצד עוזרים לי .
    אם בכלל כי אני 100 אחוז ייאוש .
    תודה מראש ותודה על הסבלנות .
    שם בדוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוננות - אבקש התיחסות מפרופסור ל.גר

25/12/2009

שלום
    אכן לא סיפור אישי פשוט!
    חשוב להמשיך בטיפול גם טיפול פסיכולוגי. אוננות כשלעצמה לא דבר פתולוגי, אבל כאשר היא משפיע על החיים או מובילה לרגשות של אשמה, היא מצריכה טיפול. אין לי תשובה מלאה לתיאור שלך. אתה צריך להמשיך בקשר הטיפולי, לנסות טיפול בשיחות כדי להתגבר על הזיכרונות הלא נעימים ולהמשיך קדימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו