נעלם החשק המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלם החשק המיני
    הילי
    29/12/2009

אולי כבר יש איזה תרופה אנטי דיכאונית שלא פוגעת בחשק המיני? מה עושים - איך נעזרים. זו ממש קללה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעלם החשק המיני

הוספת תגובה

• לפרופסור גרינהאוס

אייל
    29/12/2009

שלום:
    גם לי פשוט נעלם החשק והמשיכה המינית . יצאתי עם בחורה כחודש
    וכל הזמן היא אמרה לי שהיא שרופה עליי ושאוהבת אותי > והיו לנו רק חיבוקים ונשיקות ולא הצלחתי ליותר מזה , ואני מאוד מוטרד מהעניין גם כי היא עזבה אותי בטענה שאיני אוהב אותה . הסברתי לה שאני רוצה לאהוב אותה אך יש לי מחסומים רציניים וקשים והיא לא מבינה על מה ולמה . נוטל כמובן תרופות פסכ". . לוקה בסכיזופרניה ואוסידי קשה וארור .
    תודה על תגובתך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעלם החשק המיני

31/12/2009

אין ספק שפגיעה בחשק המיני בעיה כאובה. אבל לא כל בתרופות עושות קושי זה. צריך להתייעץ עם הרופא כדי לבחור נכון. בדרך כלל remeron, wellbutrin,bonserin, cymbalta, u edronax נותנים פחות תופעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו