שאלה עבור: פרופ' לאון גרינהאוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה עבור: פרופ' לאון גרינהאוז
    קארין 30
    04/01/2010

שלום,שמי קרן בת 31 מחיפה,התיעצתי עם הרופאת המשפחה שלי בשל בעייתי - יש לי חרדה מטסט קשה מטסט והסברתי לה שרסקיו וכל הרגיעון על בסיס טבעי לא עוזר לי. לידע כללי יש לי אסטמה לעתים רחוקות וצפצופים בנשימה ,היא המליצה לי לנטול כדור אסיול 5 מ"ג לפני השינה והסבירה שאם לא עוזר אז לנטול 10 מ"ג ושיום למחרת אהשום שינוי.
    השאלה שלי היא?
    1. האם יש בכלל טעם לנסות ולנטול 10מ"ג (לפני השינה) ולראות האם ישפיע עלי האם זה משמעותי בכלל כי 5 מ"ג כלל לא עזר?
    2. האם 10 מ"ג נחשב למינון גבוה?
    3. אולי רק עלי זה לא משפיע ויש משהו אחר קצת יותר חזק? כמו ואבן?
    בבקשה תעזור לי, אני חרדה מהטסט ורוצה להצליח אני עושה שטויות רק מלחץ.
    תודה רבה על התמיכה.
    שיהיה שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה עבור: פרופ' לאון גרינהאוז

09/01/2010

לקרן שלום
    חשוב לישון טוב לפני טסט. אסיוול 5-10 מג או כדור בשם בונדורמין יכולים לעזור. יש תרופה בשם דרלין או פרולול שהיא מאוד טובה לחרדה לפני טסט. הקושי הוא שתרופה זו לא מומלצת למשהו עם אסטמה פעילה. תשוחשי על זה עם הרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

מור
    11/01/2010

קודם כל תודה רבה על התגובה
    אני באמת מתחילה הרגיש שיפור מאז שזה קרה לי
    אך שוב אני רק רוצה לדעת איך הולך התהליך של הגמילה מלראווין הבנתי שזאת תרופה מאוד ממכרת ואני קצת בלחץ מזה
    אשמח להסבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו