זקוקה לעזרה דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה דחוף!
    מור
    07/01/2010

היי..

אני בת 22 ולפני כחודשיים סבא שלי נפטר מוות פתאומי ומאז יש לי התקפי חרדה (דפיקות לב רוב היום,כאבים בחזה וכו').. נבדקתי באקג וכו' והכל יצא תקין מאז מצבי הוא הרבה יותר טוב.

נתנו לי לצורך הרגעה רמוטיב אך זה לא עזר, פניתי למוקד עקב דפיקות לב חזקות ושם נתנו לי לווראוין.

הרופאה אמרה שאין צורך לתת יותר מחודש כי זה משהו שעובר..

כיום, כ-3 וחצי שבועות אחרי, התרופות עומדות להסתיים אני מרגישה שחל שיפור במצבי אך לא ב- 100%.

שאלתי היא - האם לפנות לרופאת משפחה שתיתן לי תרופה אחרת? ושאלה נוספת האם אני יכולה להפסיק את הכדור ולהתחיל בהורדת המינון? (חצי כדור ליום כמה ימים ואז להוריד לגמרי?)

אגב-מה שיש לי זה נחשב להיפוכונדריה?

אני ממש אשמח לתגובה

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה דחוף!

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה דחוף!

09/01/2010

למיואשר שלום
    כחלק מתגובת אבל אפשר לראות מופעות חריפות של חרדה. בדרך כלל עם הזמן-שבועות- המצב משתפר גם בלי טיפול. כאשר החרדה חזקה או ממשוכת יש מקום לחשות על טיפול תרופתי או פסיכולוגי. אפשר לשלב את שני הטיפולים. חשוב שהחרדות יעברו לגמרי. אז אפשר לחשוב על הפסקת הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו