שאלה לחברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לחברים
    מוטי
    09/01/2010

שלום לכם אני בן 27 נשוי +2 משפחה מקסימה ..האם יש ריפוי אמיתי מחרדות זא זה יכול להיות פרק בחיים או שזה מלווה את האדם עד המוות ..אני סובל מחרדות שמתבטאות כך יש לי תחושת מועקה בחזה ממושכת זה יכול להיות שבוע שבועיים .מחשבות לא נעימות של אני משתגע וכאלו והיו גם מחשבות יותר מציקות ..אני ללא תרופות .אני כבר ממש שוכל ללכת לפסיכיאטר .האם יש ריפוי אמיתי אני כבר לא יודע מה לעשות..האם הגיוני שבפגישה השנייה אצל הפסיכולוגית היא יכולה לקבוע אבחנה בכלל סימפוטומים של OCD מזה אפשר לצאת בכלל קראתי שזה לכל החיים ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לחברים

הוספת תגובה

• OCD

ד''ר אירנה נתנאל
    11/01/2010

מוטי שלום,

האבחנה של הפרעת חרדה לא מורכבת ולכן ניתן לאבחן אותה די מהר. OCD הינה הפרעה מאוד עקשנית, כאשר מפסיקים את התרופות ההפרעה עלולה לחזור. לכן, הטיפול היעיל ביותר הינו שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). במהלך CBT ניתן ללמוד כלים ומיומנויות שמאפשרים שליטה בהפרעה למשך מספר שנים.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו