התקפי חרדה חוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה חוזרים
    נתוש
    11/01/2010

היי אני חדשה בפורום וקשה לי מעט אבל מצבי הוא כזה אני סובלת מהתקפי חרדה שמתבטאים בדופק מואץ מאוד תחושת עייפות עירפול חום בחזה כאבים בידיים רעידות וקושי לנשום אני מטופלת בציפרמיל 40 פעם ביום וגם קלוקקס 05 בזמן התקף מזה תקופה שלא קיבלתי התקפים חזקים אבל היו התקפים קלים יותר בשבוע האחרון אני סובלת שוב מהתקפים חזקים מאוד שמוצאים ממני את כל השלווה אני גם מרגישה עייפה ביום דיכאונית ולא בא לי כלום אני מאוד מפנימה ומשתדלת לתפקד אני אמא לידים קטנים אבל זה הופך לקשה יותר ויותר אני מטופלת בבריאות הננפש בעיר הולדתי ויש לי פסיכיאטר השאלה שלי היא איפה אני מפספסת שזה שוב חוזר בגדול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה חוזרים

הוספת תגובה

• התקפי חרדה חוזרים

ד''ר אירנה נתנאל
    14/01/2010

שלום לך,

סביר להניח כי הטיפול התרופתי איננו מספיק משום שחסרים לך כלים של שליטה בהתקפים. כלים אלה ניתן ללמוד בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT). טיפול CBT הינו קצר וממוקד ובמהלכו ניתן ללמוד שיטות ומיומנויות של התמודדות יעילה עם חרדות בהווה וגם לטווח הארוך. מחקרים עדכניים וניסיון קליני מראים שהטיפול המשולב של תרופות ופסיכותרפיה היא הדרך היעילה ביותר לטפל בחרדות שמאפשרת מניעה של התקפים חוזרים למשך של כ- 5 שנים. ניתן לשלב בטיפול CBT גם ביופידבק (משוב ביולוגי).

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בסי בי טי

נתוש
    16/01/2010

אני נמצאת כבר שנה שלמה בתור לקבלת הטיפול אבל במרפאתנו יש רק מטפלת אחת ואין מקום איפה אני יכולה לקבל טיפול ללא עלות יקרה כי אני אם חד הורית שמתקיימת מקיצבת נכות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בסי בי טי

ד''ר אירנה נתנאל
    18/01/2010

אפשר לנסות ברך קופ"ח או במרפאה פביכיאטרית ששייכת לאזור מגוריך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו