תקופת הסתגלות לסרוקסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופת הסתגלות לסרוקסט
    מיכל
    12/01/2010

בעבר השתמשתי בסרוקסט והוא היה יעיל מאוד בשבילי אך הפסקתי באפריל 2008.

עתה חזרתי להשתמש בו עקב משבר, דיכאון וחרדה. אני נוטלת אותו כבר 20 יום ועדיין
    הגוף שלי לא לגמרי הסתגל לתופעות כגון בחילה, התקפי חולשה מדי פעם. אני לא בטוחה שאני מרגישה זה עדיין הסימנים של הדיכאון עצמו ומודאגת שהכדור אינו פועל כשורה.
    אני מרגישה שאני עדיין רחוקה מההחלמה

האם זה בסדר להרגיש ככה בשלב זה של הטיפול ועלי להתעזר בסבלנות?

בתודה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקופת הסתגלות לסרוקסט

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה לשאלתי בבקשה!

מיכל
    14/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקופת הסתגלות לסרוקסט

ד''ר אירנה נתנאל
    14/01/2010

מיכל שלום,

בחילות, חוסר תיאבון, כאבי בטן, כאב ראש חולשה ונמנום הן תופעות הלוואי הנפוצות של סרוקסט. בדרךכלל הן קלות וחולפות עם הזמן. נדרש כ 6 שבועות עד שההשפעה החיובית תורגש במלואה. אם התופעות נסבלות כדאי לתת זמן לתרופה. במידה והקאות חריפות מאוד יש צורך לפנות לרופא המטפל באופן מיידי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

מיכל
    15/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו