מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על המסלול המהיר בדרך להתרסקותר17/01/2010
שלום
אני סובלת כבר למעלה משבועיים מכאבים מעל החזה צד ימין, ,בשכיבה עמידה לא משנה התנוחה בה אמצא, לעיתים הכאבים חד וממש מורגש בגב בנשימה, בבדיקה ראשונה הרופא אמר שזה דלקת בשריר,
נטלתי כ-10 ימים כדורים קטפלאם וחזרתי אליו אחרי במצב גרוע ממה שבאתי, עם תופעות לוואי מקסימות...
במהלל כל התקופה, סבלתי מהפרעות בשינה, התעררתי ביותר משני לילות מבוהלת בלי אויר לנשימה, ממש ככה עם הפה פתוח, כאילו הגוף שלי הציל אותי מלמות, מה שגרם לי לפחד להירדם חזרה שמא זה לא יקרה שוב, ואחנק למוות תוך כדי שינה.אני מוצאת את עצמי מתעוררת מדופק מהיר, ממש יכולה לראות את הגוף שלי עולה ויורד במהירות לפי קצב דפיקות הלב, זה מלחיץ אותי מאוד,
אין לי חשק לעשות כלום, פשוט כלום, אני מרגישה חסרת תועלת חסרת רצון לצאת החוצה עייפה תמידית חסרת אנרגיות, נראה לי שעליתי על המסלול המהיר להתרסקות הנפש, בשעה בה נטלתי כדורים לעזור לעצמי נראה שכל מה שהם עשו זה לקלף את כל שכבות ההגנה האפשריות שבי, ולהשאיר אותי חשופה ולגלות שאין שם בעצם כלום. כנראה שההצגה שלי נגמרה, אין לי כבר כח לשחק שום משחק, והדיכאון מצא פרצה, איזה יופי..
אז על מה אתם ממליצים, בשארית כוחותי אני באמת שואלת, הומפאתי לו הומפתאי, נראה לי שהרופא שלי חושב שאני פסיכית ולא מבין מה אני רוצה ממנו, אני רוצה לצאת מזה, אני נורא רוצה שמישהו יבוא ויוציא אותי החוצה ויזכיר לי כמה צריכים אותי שם בחוץ.
יש כדור? יש תרופה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינני אשת מקצוע
מירית18/01/2010אך נראה שקודם כל את צריכה להפסיק ליטול את הכדורים האלו, כנראה שהשפעתן לא טובה עבורך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל המסלול המהיר בדרך להתרסקות
ד''ר אירנה נתנאל18/01/2010שלום לך,
בשלב הראשון יש לשלול סיבות גופניות למצבך. במידה ומהבחינה הפיזית הבדיקות תקינות כנראה, שמדובר במצב נפשי. ישנם מקרים שהתגובה הנפשית (דיכאון, חרדה) מופיעה כתגובה למצב פיזי. כלומר, סימפטומים גופניים מלחיצים, מעוררים חרדה ועף גורמים לירידה במצב הרוח שמתפתח לדיכאון.
אני מאוד ממליצה על התיעצות פסיכיאטרית על מנת לעבור אבחון מקצועי ומעמיק כדי להבין במה מדובר וכיצד לעזור לך.
תרגישי טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)