טיפול בדכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בדכאון
    תהילה
    18/01/2010

שלום רב,
    סבתי החלה להראות סימנים של דכאון, שכוללים ירידה בתאבון ובעיקר הסתגרות בביתה.
    היא כעת לא מטופלת תרופתית לנושא זה, אולם מטופלת תרופתית לעניין הזכרון ב"ממוריט".
    מה מקובל או נפוץ וכמובן בטוח לתת לטיפול?
    חשוב לי לציין כי היא גם מטופלת תרופתית להורדת לחץ דם.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בדכאון

הוספת תגובה

• טיפול בדכאון

שלי
    19/01/2010

חשוב קודם כל ללכת להבדק אצל רופא. לפעמים ובמיוחד בתקופת החורף, כשקר בחוץ, יש יותר נטייה לדכאון בשל ההסתגרות בבית.
    אבל לגבי טיפולים תרופתיים זה ממש משתנה, וצריך להתאים למצב של האדם ספציפי ולפי הרקע שלו. לסבא שלי למשל נתנו רופה מסויימת שלבסוף החליפו לתרופה בשם ויפאקס איקס אר- שממש עזרה לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

ליאורה
    21/01/2010

היכן ניתן לקבל עלון מסודר על תרופת הויפאקס שציינת?
    גם רופא המשפחה שלנו דיבר איתנו על כך, בנוגע לטיול אצל אמי ואני רוצה קודם לקבל כמה שיותר מידע על הצלחת הטיפול.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בדיכאון

26/01/2010

מטפלים באנשים מבוגרים כפי שמטפלים בצעירים יותר תוך התייחסות לאפשרות של תופעות לוואי. אפשר לקבל אינפורמציה על כל תרופה כאשר מקלידים ב גוגל את שם התרופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו