אנא עזרו לי דחוף , SOS ותודה מראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא עזרו לי דחוף , SOS ותודה מראש
    רושדי ע
    20/01/2010

רוב שלומות לכם
    מצאתי את האתר הנחמד הזה כשהייתי באמצע החיפוש אחרי תרופה להרגעה או נוגדת חרדה, ואשמח מאד לעזרתכם ולעצתכם , כי כנראה אני צריך את זה, הבעיה שלי היא כך, אני לאחרונה נכנסתי לעולם הפוליטיקה דבר שמצריך ממני לעיתים קרובות לנאום ולדבר בפני קהל גדול אנשים מכובדים כנסים ועדי הורים בתי ספר ועוד..., וכל פעם שהנני צריך לנאום או לדבר או מתבקש לומר מילה אני מת מפחד ותוקפת אותי חרדה איומה שכמעט משתקת אותי , וזה מתבטא בתחושת מחנק איומה שלפעמים לא יכול לדבר, יובש בפה, רעידות בידיים בלבול קטן וכל פעם אני מתגבר על זה וזורם העניין לאחר הדקות הראשונות שבהם אני מנהל מלחמה גדולה ביני לבין עצמי , הדבר הזה מאד מפריע לי בעבודת היום יום שלי ובעבודה החדשה שלי , וגורמת לי לאי נחת ומרחיקה אותי מהעבודה והדברים שאני אוהב, אנא מכם תמליצו לי על משהו שירגיע אותי לפני הנאומים והדיבורים בפני הקהל , לקחתי רגעון ורלקסין אך זה לא ממש עזר לפני הדיבור או הניאום אנא עזרו לי דחוף ותמליצו לי על משהו שיכול לעזור בהרגעה תרופה או משהו ,מודה לכם מקרב לב , רושדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדת קהל

ד''ר אירנה נתנאל
    20/01/2010

שלום לך,

תופעה זו מוכרת ושכיחה למדי. פתרון מיידי יכול להיות תרופתי. תרופה בשם דרלין יכולה מאוד לעזור. בנוסף, מאוד מומלץ על טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) משולב עם ביופידבק. CBT הינו טיפול קצר וממוקד ובמהלכו ניתן לרכוש כלים להתמודדות יעילה עם התחושות הלא נעימות בהווה וללמוד לשלוט בחרדה גם לטווח הארוך.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    תודה על פנייתך לפורום,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו