יציאה ממצב חרדה ללא תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאה ממצב חרדה ללא תרופות
    שם בדוי
    20/01/2010

שלום,
    בעקבות טראומה שעברתי לפני כשנתיים החלה לי נשירת שיער שממשיכה עד היום.
    הנשירה מאוד מטרידה אותי ויש לציין שמשיער עבה נהיה לי שיער דק יותר ואני מתעסקת בנשירת השיער באופן אובססיבי.
    אני לוקחת "לוסטרל" במינון 150 מ"ל מזה כחודשיים ולפני שבוע העליתי את המינון ל-200 מ"ל.
    אין הטבה במצבי ואיני ישנה בלילות,יש לי הזעות,חוסר שקט ומועקה בגרון רוב שעות היום.
    ברצוני להפסיק את הטיפול בהדרגה ושאלתי היא- האם לצאת מחרדה ממושכת וחוסר שמחת חיים כשנה וחצי ללא תרופות?
    לפני שהתחלתי ליטול את התרופות הרגשתי יותר טוב הפסיכיאטרית רוצה להחליף לי את הלוסטרל ב"לויפאקס xr". יש לי הרגשה שאוכל לנצח את זה בלי התרופות שגורמות לי לתופעות לוואי ולא משפרות את מצבי.
    חשוב לציין שעברתי בנוסף טיפול פסיכולוגי שלא עזר.
    אשמח לקבל תשובה במהרה!
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יציאה ממצב חרדה ללא תרופות

ד''ר אירנה נתנאל
    24/01/2010

שלום לך,

הדרך היעילה ביותר כדי להתמודד עם מצבך היא קודם כל להגיע לאיזון תרופתי אופטימלי. כדאי לעזר בסבלנות ולמצוא את התרופה שתעזור לך. בהמשך, ניתן לשלב טיפול תרופתי עם פסיכותרפיה. במהלך התרפיה ניתן ללמוד כלים להתמודדות בהווה וגם בעתיד.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו