פחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד
    ירון
    08/10/2007

קיימתי יחסים מוגנים עם קונדום ,אבל משום מה יש לי חששות כל הזמן שנדבקתי באיידס ,קצת שורף לי בפין ואני בסטרס כל הזמן במשך שבועיים אני לא אוכל כמעט כלום אין לי תאבון ,ויש לי פעילות מעיים לא רגועה בכלל ותחושות בחיולות. ביומים הראשונים היו הקאות ושלושים ומאז אני סובל מחרדה ,אני מסתובבב רוב היום בגנים צבוריים כדי להתאוורר ולא מפסיק לחשוב על כך .
    אני קם בלילה בשעות מוזרות בעיקר בגלל הבטן ויש לי מדי פעם חום בידיים וצמרמורות מה שרק יותר מפחיד אותי . הצואה שלי מוזרה בתוספת קצף או ריר.
    יתכן ובעיות המעיים שלי וחוסר התאבון נובע מהחשש הזה כי זה נראה לי תגובה מוגזמת של הגוף ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד

הוספת תגובה

• פחד

ד''ר אירנה נתנאל
    08/10/2007

ירון שלום,

כל הסימפטומים הגופניים שאתה מתאר מתאימים לתגובות של הגוף למצב הנפשי שלך - חרדה. אני מניחה שגם אם תעשה בדיקת איידס זה לא יספק אותך. כדאי שתקבל טיפול תרופתי בנוגדי חרדה משולב עם מספר שיחות אצל תרפיסט התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) כדי שיעזרו לך להתגבר על הפחד ולהמשיך לנהל אורך חיים תקין וללא המנעות מיחסי מין או מקשר בכלל. אם לא מטפלים בפחד הוא הולך ומתפתח ומשתרע גם על תחומים אחרים של חייך.

טפל בעצמך דחוף!!!!

אשמח לענות על שאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו