לא לכדורים פסיכיאטרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא לכדורים פסיכיאטרים
    סוזי
    09/10/2007

אני סובלת מדיכאון קל בנוסף לחרדה והתנסתי בציפרלקס שרק הגביר את עוצמת החרדות ואף עם ניסיון התאבדותי מאוד חשוב לציין שהתרופות האלו גורמים לאיבוד עצמי אתה לא מודע למעשייך וזה הדבר הכי גרוע עצם נטילת הכדורים התפיסה ההתנהגותית שלך משתנה אתה הופך להיות כמו רובוט של הכדורים ובנוסף רק מעלים את המינון במשך הזמן אני הפסקתי עם כול הכדורים ואני מרגישה מרגישה את עצמי תאמינו בעצמכם עם כול הקושי הרבה תפילות תתעמתו עם עצמכם ואתם תראו שעם הזמן אתם תבריאו יש אור בקצה המנהרה צריך אמונה ולכול אחד בלב שלו רוצה לצאת מזה תתעקשו עם עצמכם לא לוותר החיים יפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא לכדורים פסיכיאטרים

הוספת תגובה

• לא לכדורים פסיכיאטרים

13/10/2007

לנטלי שלום
    יש בהודעה שלך משהו מאוד חיובי וזה ההמלצה לאמונה ועשייה כחלק מתהליך של הבראה ממצבים נפשיים קשים. אך יש גם חלק מאוד לא אחראי, וגם מאוד לא נכון, בהמלצה שלך "לא לתרופות פסיכיאטריאות". חולים עשויים להתדרדר אם הם יקבלו את המלצתך!!! . יש הרבה מאוד מצבים פסיכיאטריים שבהם האמונה לא מספיקה. לא מעט פעמים בדקתי אנשים שהגיעו למצבים מאוד קיצוניים אחרי שהלכו שולל אחרי המלצה גורפת של "צריך להפסיק תרופות".
    כאשר הטיפול שאדם מקבל גורם לו לתופעות לוואי כפי שאת מתארת צריך לשקול שינוי. בגלל זה נמצאים במעקב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרמים ושריפה בראש ובגוף

סוזי
    13/10/2007

לד"ר שלום רב!
    בחודש האחרון אני סובלת מהרבה זרמים בראש כאילו שיש משהו שזז ממקום למקום בראש בנוסף יש לי הרגשת חום ושריפה לאוך כול הגוף זה מאוד מציק לי אני רוצה לדעת אם זה קשור לדיכאון\חרדות או אולי בעיה נירולוגית אני מרגישה כאילו אנ מנותקת מהגוף שלי אני לא מטופלת באף תרופה דיכאונית ואני מרגישה כמו גלי דיכאון עם רצון למות כול זה בגלל הניתוק העצמי
    אני מרגישה מעין ריקנות מאוד חזקה זה מתסכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו