דיכאון בלתי פוסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון בלתי פוסק
    ליאור
    04/02/2010

אני בדיכאון קשה בזמן האחרון , אני חושב הרבה , המון מחשבות, אני כבר לא יודע על מה לחשוב , רוב המחשבות הן פסימיות ועצובות והרבה דאגות , אני עובד אז אני בלחץ שלא אקום לעבודה , הלכתי לפסיכיאטר והוא נתן לי מרשם לאנפראניל מאה גרם ליום וקלנסופם 2 ליום וריספרדל , אני כבר שבועיים לוקח את זה , לא רואה שינוי , אני עדיין קם כל בוקר עם פחד ומועקה בחזה ועצבות גדולה מאוד , מה שאני רוצה לדעת זה כמה זמן לוקח לתרופות להשפיע? ולמה הוא נתן לי ריספרדל שזה תרופה אני פסיכוטית ולא קשורה לדיכאון? ומה עוד ניתן לעשות בשביל להיפטר מהלחץ הדיכאון החרדה החברתית והבכיות ? זה לא חייים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון בלתי פוסק

הוספת תגובה

• קצת מוזרות התרופות שרשמו לך

מלכה
    04/02/2010

רספרדל???
    בכל מקרה, אני מרשה לעצמי להמליץ על ויפאקס XR לדיכאון
    לי עזרה מאד מאד במצב דומה לשלך
    רק אושר ושמחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה מקצועית?

ליאור
    07/02/2010

תודה על התשובה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון בלתי פוסק

ד''ר אירנה נתנאל
    07/02/2010

ליאור שלום,

לצערי, בלתי אפשרי דרך הפורום לחוות דעת על הטיפול התרופתי שקיבלת כי לצורך זה נדרש אבחון מעמיק ומקוצועי של מצבך תוך הכרות איתך. בדרל כלל לוקח 4-8 שבועות עד שההשפעה התרופתית מורגשת במלואה. הרופא המטפל יכול להסביר לך את הטיפול התרופתי שנתן. בנוסף, ניתן לפנות לרופא אחר כדי לקבל חוות דעת נוספת. מאוד מומלץ לשלב תרופות עם פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). במהלך CBT תלמד על הקשר בין מה שאתה מרגיש לבין המחשבות שאתה חושב ותרכוש כלים יעילים לשלוט במצב הנוכחי וגם לטווח הארוך. ניתן לשלב גם ביופידבק שיכול לעזור בהתמודדות עם לחץ, בכי והחרדה החברתית.

בהצלחה,
    תרגיש טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו