דר' אירנה/דר' אלונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דר' אירנה/דר' אלונה
    קארין 30
    08/02/2010

שלום, אני בת 31 ויש לי חרדת טסט, ניסיתי רגיעון ורסקיו וכל מיני על בסיס טבעי לא עזר נגשתי לרופאת משפחה והמליצה: אסיול 10 מ"ג לפני שינה אני יודעת שזה מאותה משפחה של וליום ווליום כן עזר לי בעבר רק לא יודעת כמה מ"ג נתן לי הרופא (כשעשיתי טיפולי שיניים והייתי בלחץ). אולי זה קשור במינון אני צריכה מינון יותר גבוה ? ניסיתי 20 מ"ג מהאסיול במשך היום והרגשתי קצת ריחוף וכובד בגוף אבל ממש לכמה שניות זה פג מהר מאוד ניסיתי גם ואבן 20 מ"ג ולא ממש עזר.יש לי פרולול 10 מ"ג כדאי לנסות זה יזיק לי? אין לי ממש אסתמה ,קצת נשימה כבדה לעיתים רחוקות מאוד וברור שמדובר בטיפול חד פעמי ולא קבוע רק לצורך הטסט . מה דעתך בנושא?הטסט קרב אנא עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דר' אירנה/דר' אלונה

הוספת תגובה

• חרדת טסט

ד''ר אירנה נתנאל
    09/02/2010

שלום לך,

אני לא רופאה והמלצתי מבוססת על ניסיון קליני עם אנשים שסובלים מחרדת ביצוע, מבחנים, טסטים וכו'. אני יודעת שתרופה בשם דרלין כחצי שעה - שעה לפני המבחן מאוד עוזרת. כדאי להיוועץ עם הרופא שמכיר אותך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו