הסיכון בנזעי חשמל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסיכון בנזעי חשמל
    א.פ.
    10/02/2010

שאלתי לפני כמה ימים ולא נעניתי. אני שואל שוב:
    יש לאמי אחת לכמה שנים דיכאון עם סבל קשה, וכבר ניסינו תרופות רבות שלא הועילו להחזיר אותה לרצון לתפקד. שמענו על הטיפול בנזעי חשמל ושיש בו תופעות לוואי של שכחה ובלבול.

אבקש לדעת האם יש מידע סטטיסטי, מהו האחוז של המטופלים שתופעת הלוואי נשארת להם גם לאחר סיום הטיפולים? אני מתייחס לכל תופעות הלוואי (שכחה, בלבול, וכן תופעות לוואי אחרות).

וכן מה אחוז המטופלים הסובלים מבלבול משמעותי (יותר משעה אחר הטיפול) בתקופת הטיפולים?

תודה לכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסיכון בנזעי חשמל

הוספת תגובה

• הסיכון של נזעי חשמל

15/02/2010

לאריה שלום
    טיפול ב ECT ממשיך להיות הטיפול הכי יעיל שיש כנגד דיכאון עמיד. יש צורך לקחת בחשבון שהוא מצריך הרדמה וטיפול בבית חולים. בילבול והפרעה בזיכרון יכולים להופיע אך בדרך כלל הם חולפים במהרה אחרי הפסקת הטיפול. כ 20% מהחולים ממשיכים להתלונן על הפרעה בזיכרון אחרי גמר הטיפולים. בדרך כלל מדובר בהפרעה קלה שלא פוגעת בחיי יום יום. במידה ותרצה יותר אינפורמציה תמצא את האתר של הקליניקה שלי mind clinic ותתעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו