חרדה חברתית לפני הגשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית לפני הגשות
    הסובלת קשות
    11/02/2010

שלום רב,

יש לי חרדה חברתית קשה בעיקר לפני הגשות (אני סטודנטית) בעבר הייתי אצל פסיכיאטר שהמליץ לי לקחת אלפרוקס על בסיס יומי אך החלטתי לוותר על כך בעיקר בגלל התופעות לוואי ולהשתמש בו באופן נקודתי בלבד לפני ההרצאות(ששם הבעיה העיקרית שלי).
    רופא המשפחה שלי המליץ לי על דראלין(10 מ"ג). בעקבות הניסיון שלי עם דראלין הוא משפיע אך לא הכי עוזר לי לפני ההגשות ועדין יש לי תופעות חרדה קשות בפני קהל כמו דפיקות לב חזקות, רעד בקול , זיעה קרה וכו'.. רציתי לדעת האם אפשרי לשלב דראלין 2 כדורים ( 10 מ"ג כל אחד) ביחד עם אלפרוקס (0.5 או אפילו יותר אם צריך) ואם כן עד מתי ההשפעה של הכדורים? מכיון שאצלי באונ' יום ההגשות נמשך פלוס מינוס 8 שעות וקשה לדעת באיזו שעה במהלך היום יגיע תור הפרזנטציה שלי.

תודה על ההתייחסות,
    הסובלת קשות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה חברתית לפני הגשות

הוספת תגובה

• חרדה חברתית לפני הגשות

15/02/2010

שלום
    אין בעיה בשילוב של אלפרוקס ודרלין במידה והם לא עושים לך תופעות לוואי. אלפרוקס עובד כ 8-16 שעות ודרלין כ 4-6 שעות. את יכולה לחזור על המינון של האלפרוקס תוך התחשבות בעייפות יתר, ישנוניות, צורך בזהירות בנהיגה ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו