מחשבות מוזרות - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות מוזרות - דחוף
    רון
    14/02/2010

שלום רב,

שמי רון בן 31 ולאחר התקף חרדה חזק שחוויתי נכנסתי לתקופה של חרדות קשות (התקפים + חרדת ציפיה) אני מטופל ברסיטל 40 מ"ג + טיפול התנהגותי קוגנטיבי והחרדה לאחר ארבעה חודשים של טיפול עברה כליל.

אני הרבה יותר בטוח היום ואין לי התקפי חרדה וגם אני דיי יודע לשלוט ולהבין את החרדה.

בחודש האחרון החל לי משהו מאד מוזר שאני דיי מפחד ממנו. (לא חרד אך מפחד) החלו לי מחשבות טורדניות שאני כאילו יכול לפגוע במישהו יקר לי, בבת זוגתי או בילדיי.

לעולם לא הרמתי יד על אדם ואינני אדם אלים, אך עוברות לי בראש מחשבות ממש מוזרות על אלימות כלפי אנשים שחשובים לי מאד ואינני מבין אותן וכמו כן מאד מפחד מהן.

אני לא נמצא בחרדה אלא במצב מאד מוזר שלא מובן לי. לעולם לא עברו במוחי מחשבות אלו אלא רק בחודש האחרון.

האם יכול להיות שמחשבות אלו נובעות מהטיפול התרופתי שאני נוטל? האם אני מסוכן ליקיריי? אשמח להבין מה עובר עליי שאדע איך לטפל בזה.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות מוזרות - דחוף

הוספת תגובה

• מחשבות מוזרות

ד''ר אירנה נתנאל
    15/02/2010

רון שלום,

מחשבות טורדניות מהסוג שאתה מתאר הן תופעה מוכרת ושכיחה למדי. אין לי ספק שאתה לא רק שלא מסוכן לקרובים שלך אלא שהמקום הכי בטוח עבורם זה לידך. אני ממליצה לך לבדוק את הטיפול התרופתי שלך ולהמשיך עבודה CBT עם המטפל בהקשר חמחשבות שלך. וודאי למדת בטיפול לא להתרגש מהמחשבות שעוברות בראש.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו