ויפאקס והשמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויפאקס והשמנה
    עמליה
    14/02/2010

קיבלתי מרשם לויפאקס XR לאחר שאובחן אצלי דיכאון, אני אמורה לקחת כדור אחד ביום. הבנתי מקריאה בפורומים שתרופות נגד דיכאון גורמות לירידה בחשק המיני ורציתי לדעת אם גם הויפאקס גורם לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויפאקס והשמנה

הוספת תגובה

• ויפאקס והשמנה

ד''ר אלונה גוברמן
    15/02/2010

שלום. עלייה במשקל מהתרופות נוגדי דיכאון וחרדה מאוד אינדיבידואלית. השמנה עם ויאפקס הינה תופעת לוואי מאוד נדירה. זה קורה מסיבות שונות: שינויים מטבוליים, עלייה במצב הרוח , גורמת לעליה בתיאבון וכו'.
    ירידה בחשק מיני -תופעות אלו מופיעות בכ 20-30% מהמשתמשים. אצל רובם זה חולף תוך 1-2 חודשים אבל אצל אחרים דורש שינוי תרופתי .
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויפאקס XR

דניאלה
    16/02/2010

תודה ד"ר על תשובתך.
    האחוזים שרשמת על משתמשים שיש להם ירידה בחשק המיני הם דיי גבוהים...(מפחיד אותי..)
    הרופא שלי אמר לי שבניגוד לתרופות אחרות שמטפלות בדיכאון , דווקא בויפאקס XR הסיכוי אפילו נמוך יותר לירידה בחשק המיני. האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: דניאלה

ד''ר אלונה גוברמן
    16/02/2010

לדניאלה שלום. לויאפקס xr יש סיכוי פחות לגרום לירידה בחשק . בדרך כלל מדובר על ירידה בחשק המיני ולא העלמו המוחלט. בדרך כלל תופעות האלו חולפות תוך זמן קצר.
    לעיתים דיכאון וחרדה יכולים לפגוע בחשק המיני ובהרבה מקרים קשה להבחין. בשל כך דרוש יעוץ מקיף יותר.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו