דיכאון קשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון קשה...
    יוניאל
    14/02/2010

שלום לכולם...אני בן 22 כיום ובשבועות האחרונים אני הולך לישון וקם בתחושה איומה...יושן עם דמעות וקם חולה...אני מרגיש חלש יותר ויותר אם כול יום שעובר...אני עובד כבר 3 שנים באותו מקום עבודה לומד תואר ראשון שאני לא רואה את הסוף שלו מתקרב...חשוב לציין גם שאחרי 4 חודשים של שירות בצבא קיבלתי פטור מהצבא עקב מחלתה של אימי ..וזה עוד דבר שמכביד עליי טיפה כי קשה לי לדעת שאמי חולה ואינה תבריא בזמן הקרוב...העניין שלא סיימתי את הצבא למרות שרציתי והצבא לא איפשר לי גם קצת מקשה עליי כי אני חושש מה אנשים יגידו ומה יהיה בעתיד...אני תמיד יש לי מחשבות מה יהיה ומה יקרה ואין לדעת את המחר...אני מרגיש שאני חי בחוסר וודאות...לא יודע אם הכיוון שלי בתואר זה מה שאני רוצה או כמה אני רוצה....אני חייב עזרה כי אני מרגיש שכוחותיי אוזלים....אני פשוט לא יכול להתמודד עם המצב הזה שאני מרגיש כאילו הכול גדול עליי...אני לפעמים גם מרגיש שההורים שלי מאוכזים ממני שזה ממש קשה לי לחיות עם ההרגשה הזו...למרות שאני יודע שאבא ואמא שלי גאים בי תומכים ואוהבים אבל ההרגשה אצלי קיימת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון קשה...

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

טובה
    15/02/2010

שלום לך,
    זה אישי אבל בעקרון ויפאקס XR פוגעת פחות בחשק המיני -היא שייכת למשפחת ssri שידועה כאחת עם פחות תופעות לוואי מסוג זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות* תגובה לעמליה

טובה
    15/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאן

15/02/2010

ליוניאל שלום
    עליך לפנות לעזרה פסיכולוגית במהירות. בינתיים תנסה לעשות תגרילי חשיבה מאט יותר אופטימיים. לפעמים אפשר לקראו לזה לעשות סרט אישי אחר. תחשוב על עצמיך כבמאי תסריטאי ותחשוב איך אתה יכול לכתוב תסריט אחר על התקופה. האם בתוך הרצינות שאתה חש אתה יכול להוסיף יותר צבעת ועוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון קשה

יוניאל
    15/02/2010

אוקיי אני אחשוב על גורם מקצועי אליו אוכל לפנות..
    בנתיים אנסה את התרגיל שהמלצת עליו ואני מקווה שזה יעזור :)
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו