מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון קשה...יוניאל14/02/2010
שלום לכולם...אני בן 22 כיום ובשבועות האחרונים אני הולך לישון וקם בתחושה איומה...יושן עם דמעות וקם חולה...אני מרגיש חלש יותר ויותר אם כול יום שעובר...אני עובד כבר 3 שנים באותו מקום עבודה לומד תואר ראשון שאני לא רואה את הסוף שלו מתקרב...חשוב לציין גם שאחרי 4 חודשים של שירות בצבא קיבלתי פטור מהצבא עקב מחלתה של אימי ..וזה עוד דבר שמכביד עליי טיפה כי קשה לי לדעת שאמי חולה ואינה תבריא בזמן הקרוב...העניין שלא סיימתי את הצבא למרות שרציתי והצבא לא איפשר לי גם קצת מקשה עליי כי אני חושש מה אנשים יגידו ומה יהיה בעתיד...אני תמיד יש לי מחשבות מה יהיה ומה יקרה ואין לדעת את המחר...אני מרגיש שאני חי בחוסר וודאות...לא יודע אם הכיוון שלי בתואר זה מה שאני רוצה או כמה אני רוצה....אני חייב עזרה כי אני מרגיש שכוחותיי אוזלים....אני פשוט לא יכול להתמודד עם המצב הזה שאני מרגיש כאילו הכול גדול עליי...אני לפעמים גם מרגיש שההורים שלי מאוכזים ממני שזה ממש קשה לי לחיות עם ההרגשה הזו...למרות שאני יודע שאבא ואמא שלי גאים בי תומכים ואוהבים אבל ההרגשה אצלי קיימת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי
טובה15/02/2010שלום לך,
זה אישי אבל בעקרון ויפאקס XR פוגעת פחות בחשק המיני -היא שייכת למשפחת ssri שידועה כאחת עם פחות תופעות לוואי מסוג זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות* תגובה לעמליה
טובה15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאן
15/02/2010ליוניאל שלום
עליך לפנות לעזרה פסיכולוגית במהירות. בינתיים תנסה לעשות תגרילי חשיבה מאט יותר אופטימיים. לפעמים אפשר לקראו לזה לעשות סרט אישי אחר. תחשוב על עצמיך כבמאי תסריטאי ותחשוב איך אתה יכול לכתוב תסריט אחר על התקופה. האם בתוך הרצינות שאתה חש אתה יכול להוסיף יותר צבעת ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון קשה
יוניאל15/02/2010אוקיי אני אחשוב על גורם מקצועי אליו אוכל לפנות..
בנתיים אנסה את התרגיל שהמלצת עליו ואני מקווה שזה יעזור :)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)