בן זוג שסבל מדיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוג שסבל מדיכאון
    נעמי
    21/02/2010

אני יוצאת מס חודשים עם בחור שסיפר לי כי לפני כשנתיים לקה בדיכאון מג'ורי, דיכאון שנמשך שנתיים בין הגילאים 30-32 הוא עובד ומתפקד,כך היה גם כשלקה בדיכאון. (הוא היה בטיפול מספר חודשים ולקח תרופות רסיטל וציפרלקס)עברו שנתיים וחצי מאז. אני מתלבטת האםלהמשיך בקשר או לא, שכן אני חוששת מההתמודדות עם דיכאון חוזר שלו. מה הסבירות שדיכאון כזה יחזור שוב? האם כדאי לי להיכנס לקשר עם אדם כזה? האם יכול להיות שנרפא? אני עדיין רואה סממנים כמו עייפות, בהייה בחלל, עישון רב מה עליי לעשות? מבולבלת!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן זוג שסבל מדיכאון

הוספת תגובה

• הייתי עם אחד כזה. זה נגמר רע

mor
    21/02/2010

היי
    היה לי בן זוג כזה במשך שנה. הייתי בטוחה שהאהבה שלי תרפא אותו ושאני אעשה אותו מאושר.
    טעיתי. גרמתי לו ליותר גרוע.. היום אני יודעת שזו הפרעה נפשית שאין לו שליטה עליה, הוא בטיפול פסיכולוגי אבל הדרך עוד ארוכה..
    יצאתי מזה בלי נשמה, אני כמו זומבי, הוא כבר לא רוצה בעזרה שלי, אבל הגעתי למצב שאני זקוקה לעזרה יותר ממנו.
    תצילי את עצמך לפני שאת מעמיקה את הרגשות שיש לך אליו.
    הלוואי שמישהו היה אומר לי את הדברים האלו לפני שנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו