איני חשה בשיפור עדיין ויש לי מועקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איני חשה בשיפור עדיין ויש לי מועקות
    אילה
    22/02/2010

אני נוטלת במשך 5 ימים 300 מג ויפאקס xr עליתי למינון הזה בהדרגה מ 225 לאחר תקופה של חודש מאחר ולא חל שיפור במצבי הומלץ לי להעלות למינון המקסימלי אך לצערי איני חשה בשיפור עדיין ויש לי מועקות ודאגנות יתר מאז העלאת המינון איני מצליחה לישון ומתעוררת בלילה כמעט עד עלות הבוקר נשארת ערה ובלי קשר להעלאת המינון עוד לפני הייתי חשה עייפות לקראת השעה 4 בצהריים עייפות שקשה לי להתגבר עליה שאלתי היא כמה זמן לערך לאחר העלאת מינון ניתן לחוש בשיפור? והאם העלייה במינון גורמת להפרעות בשינה? והאם הויפאקס בכלל גורם לעייפות במשך היום ואם כן האם זה אפשרי ליטול אותו בלילה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אולי הגוף שלך עוד מתרגל??

מלכה
    22/02/2010

שלום לך
    הויפאקס לא אמור לגרום להרגשת עייפות או לאי הירדמות
    יכול להיות שהגוף שלך עוד בשלבי הסתגלות לתרופה
    אני ממליצה לך - מניסיון - לחכות בסבלנות
    עם הויפאקס - זה ממש משתלם , הטיפול אצלי היה נפלא !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: ליסה

ד''ר אלונה גוברמן
    23/02/2010

לליסה שלום.ויאפקס- תרופה שלא נחשבת עם השפעה הרגעתית יחד עם זאת קיימים מיקרים של ישנוניות יתר בזמן נטילת תרופה.
    תדברי עם מטפל שלך, תנסי לטול את התרופה בשעות הערב.
    המינון של ויאפקס הוא בין 150-300 מג ליום לטיפול בדיכאון.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו