מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איני חשה בשיפור עדיין ויש לי מועקותאילה22/02/2010
אני נוטלת במשך 5 ימים 300 מג ויפאקס xr עליתי למינון הזה בהדרגה מ 225 לאחר תקופה של חודש מאחר ולא חל שיפור במצבי הומלץ לי להעלות למינון המקסימלי אך לצערי איני חשה בשיפור עדיין ויש לי מועקות ודאגנות יתר מאז העלאת המינון איני מצליחה לישון ומתעוררת בלילה כמעט עד עלות הבוקר נשארת ערה ובלי קשר להעלאת המינון עוד לפני הייתי חשה עייפות לקראת השעה 4 בצהריים עייפות שקשה לי להתגבר עליה שאלתי היא כמה זמן לערך לאחר העלאת מינון ניתן לחוש בשיפור? והאם העלייה במינון גורמת להפרעות בשינה? והאם הויפאקס בכלל גורם לעייפות במשך היום ואם כן האם זה אפשרי ליטול אותו בלילה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי הגוף שלך עוד מתרגל??
מלכה22/02/2010שלום לך
הויפאקס לא אמור לגרום להרגשת עייפות או לאי הירדמות
יכול להיות שהגוף שלך עוד בשלבי הסתגלות לתרופה
אני ממליצה לך - מניסיון - לחכות בסבלנות
עם הויפאקס - זה ממש משתלם , הטיפול אצלי היה נפלא !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: ליסה
ד''ר אלונה גוברמן23/02/2010לליסה שלום.ויאפקס- תרופה שלא נחשבת עם השפעה הרגעתית יחד עם זאת קיימים מיקרים של ישנוניות יתר בזמן נטילת תרופה.
תדברי עם מטפל שלך, תנסי לטול את התרופה בשעות הערב.
המינון של ויאפקס הוא בין 150-300 מג ליום לטיפול בדיכאון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)