ערב טוב ושבת שלום עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב ושבת שלום עזרה
    אורנית
    26/02/2010

ערב טוב
    יש לי אחות בת 29 ואני מאוד דואגת לה לפני כחודש וחצי חשבה מחשבה מוזרה ונכנסו לה פחדים בעקבות זהות מינית שלהב וזאת למרות ובודאות שהיא יודעת שהיא סטטררית ואוהבת גברים
    לאחר מכן היא נהיתה בחרדה ונכנסה למעין דיכאון חושבת מחשבות בוכה עצובה אנו בבית מנסים לדבר איתה שתםפרוק על ליבה היא מדברת אך בעיקר מפחדת מפחדת שלמה היא חושבת מחשבות כאלה ואחרים ובעיקר בוכה שהיא רוצה לחזור לבחור שהיתה היא בעלת תואר ראשון ולקראת סיומו אינהנ בזוגיות כבר כקרוב 3 שניםאני מאוד דואגת לה הינו אצל הרופאת משפחה והיא נוטלת כדור כ20מ"ג של ציפרמיל כבר כשבועיים אך אין שינוי
    אשמח לדעת מה לעשות שכן היא נחרצת ואינה רוצה לפגוש פסיכולוג

והאם הכדור ישפיע או צריך להחליפו או להגביר את המינון מה דעתכם אמח לשמוע ואך פתאום היא התחילה לחשוב כך
    אודה לתשובה מודה מראש אורנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב ושבת שלום עזרה

הוספת תגובה

• עזרה לאחות

ד''ר אירנה נתנאל
    28/02/2010

אורנית שלום,

מחשבות טורדניות הינה תופעה מוכרת ושכיחה למדי. כדי לקבל עזרה ראשונה פניתם לרופאת המשפחה, כעת, אני מאוד ממליצה לפנות להתיעצות פסיכיאטרית (כל רופא מומחה לתחום שלום וכיוון במדובר בעניין נפשי כדאי לפנות לרופא שמומחה בתחום). ההשפעה המלאה של התרופה מורגשת כעבור כ 4 שבועות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו