מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון וחרדהמיכל28/02/2010
שלום רב, שמי מיכל, ואני בת 17.5. כבר מכיתה ח', לאחר מלחמת לבנון השניה נכנסתי לדיכאון קשה..אני כברא נהנית מכלום. כל הזמן כועסת. יש לי הרגשת ריקנות ואני רדישה לסביבה..מגיל צעיר יש לי חרדת נטישה, מכיוון שאמי כל הזמן "מאיימת" שהיא תקום יום אחד ותעזוב לפינלנד (היא פינית וכל משפחתה שם). מה שגרם לי לחוסר ביטחון גדול מאד, מה גם שהיחסים ביניו לא משהו, אני מפחדת גם מהחושך נורא ( לא יודעת אם זה קשור). תמיד היא הייתה מקללת אותי. מרביצה לי. גם אבי החטיף לי לפחות פעמיים. וזה מוזר שלאחר כל המכות אני בכל זאת רוצה את קרבתם למרות שהם ממשיכים לדחות אותי. חשוב לציין שסבתי חולת מאניה דיפרסיה וזה תורשתי אצלנו במשפחה..גם לאמא שלי היה דיכאון קל. וכשסיפרתי להם על הדיכאון שלי בקושי רב, אמי צחקה עליי. ואבא שלי רק צעק ואמר לי שאין לי שום בעיה שאני צריכה לחייך והכל יהיה בסדר..כלומר להעמיד פנים. הייתי אצל פסיכולוגית כשתיים וחצי וזה לא ממש עזר. חשוב גם לציין שאמי מעדיפה שאני אסבול מאשר שאקח כדור שיגרום לי אולי להרגיש טיפה יותר טוב, המצב הזה פשוט משפיעה עליי בבית ספר, אני לא יכולה לקיים מערכת יחסים כלשהי-אנימרגישה דוחה ונגעלת מעצמי.
רציתי לדעת מה אוכל לעשות כדי לעזור לעצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וחרדה
06/03/2010למיכל שלום
קראתי את אשר כתבת ואפשר להבין את המצב הנפשי הלא טוב שאת מתארת. אולי כדי לך להתחיל עם שיחה של היועצת הפסיכולוגית של בית הספר ותראי מה יש לה להציע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
יערה06/03/2010יצא לי להכיר אנשים עם בעיות דומות שלך,
אשמח לעזור לך אם תרצי..
במקרה וכן המייל שלי רשום פה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
יערה06/03/2010יצא לי להכיר אנשים עם בעיות דומות שלך,
אשמח לעזור לך אם תרצי..
במקרה וכן המייל שלי רשום פה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)