דיכאון....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון....
    שימי
    14/10/2007

אני נמצאת בקשר מאוד לא בריא. חברי משפיל אותי, מקלל אותי ולעיתים אף מכה אותי. זה גורם לי לדיכאון כול פעם מחדש. ואחר כך הוא עוד שואל אותי: "למה את כול הזמן מדוכאת? אני לא אוהב אנשם מדוכאים סביבי". הבעיה נעוצה בו ובמילים הלא יפות שהוא אומר לי. כשאני איתו אני מרגישה מאוד מדוכאת ועצבנית...מה עלי לעשות כדי להיות פםחות מדוכאת שכן אנשים מהסביבה קולטים שאיבדתי מחיוניותי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון....

הוספת תגובה

• עזבי את חברך

eri
    28/10/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזרקי אותו!!!תעריכי את עצמך

לילי
    31/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שימי

לורן
    01/11/2007

את חייבת קודם כל לעזוב את האיש הזה. הוא אלים ופוגע בך. וזו סיבה מספיק טובה לכך שתעזבי וללא דיחוי. לכי תדעי מה יקרה כשהמצב יחמיר...
    אולי את אפילו צריכה טיפול פסיכולוגי, כדי לחזק את עצמך ושתלמדי לעזור לעצמך. יתכן שהסיבה שאת נותנת לו להתנהג ככה, היא שיש לך בעיות דימוי עם עצמך שכדאי שתטפלי בהן, על מנת שלא תמצאי את עצמך בסוף שוב עם גבר מהסוג הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו