מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה שרק גוברתמישהיא04/03/2010
שלום,אני מקווה שיענו לי תשובה שבאמת תעזור לי,כי הבעיה שיש לי נראית חסרת תקווה מכדי להעלם.
אני ילדה בת 16 וחצי וכל חיי מאז נולדתי,תמיד היו לי בעיות-בעיקר בתחום החברתי בעיקר,אך גם במלא תחומים אחרים שקוראים עד היום.אני לא בוכה לפני כולם ויודעת שלא כדאי...
אני עברתי וממשיכה לעבור ייסורים נפשיים-בעיקר עכשיו.הסבל הזה לא נגמר בכלל אלא רק הולך וגובר עוד יותר,אני מתחילה ממש לא לפחד ממוות ומעדיפה לברוח מאשר להיכנע לבעיות שלי ולתת להם להמשיך להכות אותי.כבר ניסיתי כמה פעמים לחתוך לעצמי את הורידים בידים בשנה האחרונה-זה התחיל רק בשריטות קטנות שמהר נהפכו ל חתכים רציניים עם דם(עדין יש לי כמה צלקות מהזמן האחרון שניסיתי לעשות זאת.אני לא לוקחת סמים או שותה וודקה כי איני רוצה להזיק לעצמי אלא רק להקל על הכאב שלי.כמה שלא ראו את זה עלי,כמה שלא רמזתי,כמה שלא סיפרתי על זה שמצבי חמור-אני בדיכאון ממש חזק-לאף אחד לא אכפת וזה פשוט נמשך.כל משסיפרתי כאן,זה רק טיפה קטנה ממה שבאמת קורה לי,אני יודעת שתגידו לי שאני לא לבד שסובלת מדיכאון,אבל תאמינו לי-אני בדקתי,הסתכלתי על עצמי,על אחרים,כל חיי עשיתי זו-כבר מגיל ממש צעיר,ו לעולם לא ראיתי דכאון כמו שלי או גרוע יותר אצל מישהו,הדיכאון שלי חמור בצורה שאף אחד לא יכול לתאר לעצמו,לכל אחד יש משהוא או משהוא-לי כבר אין כלום!
יש מלא דברים שאני לא אוכל להגיד אותם כי אני אהרוג את עצמי אם אספר זאת(למדתי לא לסמוך על אף אחד),אני גם ממש מקבלת ציונים לשבח במבחני דיכאון-מאיות על גבי מאיות!
כולם שונעים אותי,אם לו קודם אז אחרכך-ולא אני לא חושבת כך,אני יודעת,כבר ניסיתי להוכיח לעצמי שיכול להיות שאני טועה.הלוואי והייתי טועה,אבל זאת עובדה-גזלו ממני את זכויות האדם,אם אני אתאבד אין לי מושג מה יקרה,"רק המת יודע תאמת",אני מרגישה יותר רע מיום ליום בתוך סיוט נצחי.
העזתי לספר את זה באתר,האם עשיתי את הדבר הנכון? או שסתם ביזיתי את עצמי,כל צעד לא נכון עלול לגרום לי להעלם מפה,ברגע שאני בהיסטרייה,אני מאבדת את השפיות.-מקווה שזה ענין אתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה שרק גוברת
06/03/2010שלום.
יש לי המלצה עבורך. ממש עכשיו תעצרי את זרם הביקורת השלילית אפילו עם זה לדקה.............
המבנה המחשבתי שלך בעייתי. כנראה עקב ניסיון חיים לא פשוט פיתחת לעצמך סגנון מקבר, מאשים, קוטל, את עצמו כמעט ללא הפסקה. אפשר לשנות!!!! את צעירה ויש לך הרבה זמן לפניך. תפני למטפל פסיכולוגי בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)