מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום!יוני12/03/2010
אני בן 19,ואני מטופל אצל פסיכולוג,בעקבות קשיי עבר.
אני כבר כמה חודשים מרגיש חלש ומדוכדך,וחרד,ובנוסף-חוסר יציבות,דופק חזק,דקירות בלב..
עברתי בדיקות דם ואקג כמה פעמים בשנה האחרונה,והכל תקין ב"ה..אבל אני מפחד שיש לי בעיה בלב,ובגלל זה הדקירות.וכל פעם שיש דקירות אני מפחד למות.אני לא מצליח לשבת להרגע,כי אני מרגיש שאני לא יציב.אני משתדל אבל לא מצליח לשנות דפוסי מחשבה..
האם הלב שלי בסדר? והכל תוצאה של דמיונות? אני בדיכאון מבחינה רפואית?
ומה אני יכול לעשות כדי לשפר את המצב?יוגה? מדיטציה? אשמח לקבל עזרה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום!
ד''ר אלונה גוברמן13/03/2010שלום. מאוד קשה לאבחן דרך הפורום. אני ממליצה לפנות להתייעצות פסיכיאטרית או עם לפסיכולוג שלך.
נראה שאתה סובל מהתקפי חרדה, כפי שציינת במכתבך. להתקפי חרדה אין משמעות פיזיולוגית במובן של פגיעה בלחץ דם, בלב או בתפקוד המוח. הטיפול בהתקפי חרדה תלוי בחומרתם, ולנסיבות החיים של הסובל. הרבה פעמים זמן, טיפול פסיכולוגי, או כדורי הרגעה פשוטים עוזרים להתגבר על המצב. לעיתים, במיוחד במצבי חרדה קשים יותר, צריך לקחת תרופות אנטי-דכאוניות.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)