הורות והתאבדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורות והתאבדות
    mamzer0
    16/03/2010

אני סובל מדיכאון שמתחזק ונחלש. יש פעמים שאני בסדר - מתפקד, מדבר עם אנשים וכו', ויש זמנים שאני לא מסוגל להיות בחדר עם יותר מאדם אחד, מתקשה לצאת מהמטה או מהבית, ויש זמנים כמו עכשיו - הבוקר היה בסדר, ויצאתי לעבודה, ואילו עכשיו יש לי מחשבות אבדניות.
    יש לי 2 ילדים נהדרים בבית, וקשה לי לחשוב על הכאב שלהם אם אבא שלהם ימות, וזה מחזיק אותי. אבל אני לא יודע עד מתי.
    האמת - אני לא יודע אם יש לי כאן שאלה - אולי זו סתם דרך להושיט יד למישהו, לדבר כשאין לי יכולת להוציא את המילים פנים אל פנים למישהו.
    זהו - ההודעה הזו לא ממש דורשת תגובה. סתם רציתי לכתוב את הדברים למישהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורות והתאבדות

הוספת תגובה

• אתה צריך עזרה

גלית
    17/03/2010

נשמע כאילו אתה צריך עזרה וזה לא בושה לבקש ולפנות לעזרה, אפילו רופא משפחה בקופת החולים או פסיכולוג... לא אמרת כלום על אישה... אתה נשוי? אם כן, נסה להעזר בזוגתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

mamzer0
    18/03/2010

תודה על ההתייחסות. אני בטיפול תרופתי, והייתי עד לא מזמן בטיפול אצל פסיכולוגית. עקב מגבלות תקציב, החלטנו להפסיק את הטיפול לעת עתה. אם וכאשר המצב ישתפר בעתיד, אוכל להמשיך.

כן, אני נשוי, והיא תומכת כמיטב יכלתה. אני מבין שקשה לה גם - מאד קשה לחיות עם אדם הסובל מדיכאון. זה לא האדם שאיתו היא התחתנה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו