מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורות והתאבדותmamzer016/03/2010
אני סובל מדיכאון שמתחזק ונחלש. יש פעמים שאני בסדר - מתפקד, מדבר עם אנשים וכו', ויש זמנים שאני לא מסוגל להיות בחדר עם יותר מאדם אחד, מתקשה לצאת מהמטה או מהבית, ויש זמנים כמו עכשיו - הבוקר היה בסדר, ויצאתי לעבודה, ואילו עכשיו יש לי מחשבות אבדניות.
יש לי 2 ילדים נהדרים בבית, וקשה לי לחשוב על הכאב שלהם אם אבא שלהם ימות, וזה מחזיק אותי. אבל אני לא יודע עד מתי.
האמת - אני לא יודע אם יש לי כאן שאלה - אולי זו סתם דרך להושיט יד למישהו, לדבר כשאין לי יכולת להוציא את המילים פנים אל פנים למישהו.
זהו - ההודעה הזו לא ממש דורשת תגובה. סתם רציתי לכתוב את הדברים למישהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה צריך עזרה
גלית17/03/2010נשמע כאילו אתה צריך עזרה וזה לא בושה לבקש ולפנות לעזרה, אפילו רופא משפחה בקופת החולים או פסיכולוג... לא אמרת כלום על אישה... אתה נשוי? אם כן, נסה להעזר בזוגתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
mamzer018/03/2010תודה על ההתייחסות. אני בטיפול תרופתי, והייתי עד לא מזמן בטיפול אצל פסיכולוגית. עקב מגבלות תקציב, החלטנו להפסיק את הטיפול לעת עתה. אם וכאשר המצב ישתפר בעתיד, אוכל להמשיך.
כן, אני נשוי, והיא תומכת כמיטב יכלתה. אני מבין שקשה לה גם - מאד קשה לחיות עם אדם הסובל מדיכאון. זה לא האדם שאיתו היא התחתנה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)

