מרוניל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרוניל
    דני
    17/03/2010

שלום רב

לוקח מזה חודש מרוניל ס.ר 150 מ"ג לאחר שלקחתי ציפרלקס 20 מ"ג קרוב לשנה (ולפני זה הרבה תרופות אחרות שלא עזרו כ"כ)

המרוניל עוזר לי מאד לחרדות. הבעיה היא שאני כמעט ולא מסוגל להגיע באורגזמה ביחסי מין.

האם יש מה לעשות כדי לפתור את הנושא מבלי להחליף את הכדור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרוניל

הוספת תגובה

• כנסי לכאן בבקשה ...

ירון
    18/03/2010

היי ... רציתי לספר לך שגם אני בן 30 עצוב ... די בודד... לכאורה מי שמסתכל עלי מהצד יומר בחור נורמלי ... ניראה סבבה ...מעט שקט ... אבל תאמיני לי יש לי חור בחזה ... עד לפני כמה שבועות ...הסתובבתי כמו זומבי בבית ... ההורים שלי כבר התייאשו ... ישנתי איזה 16 שעות ביום ... הייתי כמו ערפד בורח מאור ... בלילה יוצא למרפסת עם זקן על פני (כי לא התגלחתי איזה שלושה שבועות) מעשן שניים שלושה סיגריות אחת אחרי השניה וחוזר למיטה ... למחילה ...
    גם אני חשבתי על התאבדות , גם אני חשבתי לשים קיץ ליסורים שלי ליסורים שאני מעביר את המשפחה שלי ... ראיתי את העתיד שחור (אפילו עכשיו שאני כותב לך ותודה לאל מרגיש יותר טוב שאני חושב על זה אני מרגיש לחץ אדיר בסעפת)
    את צריכה להבין שבמקום שאת נימצאת בו את לא רואה את האור אבל תאמיני לי יש אור תאמיני לי וכל מי שמסביבך ואומר לך שהיה טוב ... באמת ככה ... את צריכה להבין זה תקופה ואת כמו שיבולת בשדה תתכופפי כמה שאת יכולה תני לרוח הרעה הזו לעבור אח"כ תקומי זה לא ישבור אותך ...
    אני בטוח שיש דברים בחיים שאת אוהבת אבל בגלל שאת רואה שחורות כעת קשה למצוא משהו כזה ...
    אל תפגעי בעצמך ... גם את בסוף תהי מאושרת ... עוד יבואו ימים יפים יותר ...פשוט עכשיו צריך להחזיק חזק ולעבור את זה ... תהי חזקה ... כולנו בליבנו איתך ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת כדור ותפקוד מיני

mamzer0
    18/03/2010

כשהתחלתי עם ויאפקס היו לי מגוון תופעות, והתפקוד המיני ביניהם. בהתייעצות עם הפסיכיאטר הוא החליף לי לציפרלקס, אך התשובה שקיבלתי ממנו הייתה כזו:
    אין דרך לצפות מי יגיב באיזה אופן לתרופה מסויימת, וזה פשוט עניין של ניסוי ותעייה. תופעת הלוואי של בעיה באורגזמה ובשפיכה אינה ניתנת לשיפור באמצעים אחרים, ככל שהבנתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו