אשמח לקבל תשובה ממומחה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל תשובה ממומחה..
    חסוי
    18/03/2010

אני לא יודע אם אני צריך להכניס את עצמי לזה, אבל אני מרגיש צורך לכתוב..
    כיום אני בן 19 ולא מזמן התגייסתי לצבא כרגע לצערי הרב מאוד אני לא בצבא כי נתנו לי תפקיד שאני ממש לא מעניין בו, ואני אצטרך להגיע עמם להסדר, בנוסף התחלתי לעשן וכבר הפסקתי כי בראייה קדימה אני חושב שזה מאוד יפגע בי ולתפקוד שלי (כאדם שרוצה ללמד ולממוד באונ').. היום נפלתי ועשנתי סגריה, ומאוד צר לי.. יש לי קצת חרדות ואף דכאונות לעיתים מאוד תכופות.. אני מרגיש כל הזמן לבד בעולמי, לבד במערכה, למרות שהסביבה תומכת.
    כל הזמן רע לי, ואני מרגיש שהנפש שלי פצועה ומדממת.. אני לא יודע כבר מה לעשות עם העניין הזה.. אתמול קניתי רגיעון לילה של "הדס" וזה דווקא מוריד מתחים וקצת מקל.. אני גם כועס על עצמי שקשה לי בהפסקת העישון, עניין הצבא, ודברים כאלה.. אני מרגיש שעברתי מהפך בחיי והשתניתי לרעה.. אני לא חלילה אדם רע, או מזיק, פשוט חבל לי שברחתי לסגריות בשעת מצוקה, וכל הדברים האחרים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לקבל תשובה ממומחה..

הוספת תגובה

• הודעה של: חסוי

ד''ר אלונה גוברמן
    21/03/2010

שלום. צר לי על הרגשתך!
    כדי להבין ממה אתה סובל נדרש אבחון מקצועי ומעמיק. לצערי, דרך הפורום בלתי אפשרי לתת אבחנה.בכל אופן, נראה שאתה זקוק לעזרה ולתמיכה רבה. תפנה לאיש מקצוע במסגרת צבאי או לפסיכיאטר בקהילה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו