חרדה ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ודיכאון
    בתיה
    19/03/2010

שלום
    אחרי שאובחנתי במצב.התחלתי לקבל כדור אסטרו 10.המצב השתפר אבל לא בהרבה .אחרי חודשים וחצי הרופא העלה את הכדור ל20 .היום אני חודש וחצי אחרי עלית הכדור.המצב השתפר .אין לי עצוצים בצוואר ובגב אבל אני מרגישה שהרגלים רועדות ועצוצים .ויש לי פחד להשתגע.האם התופעה הזו נורמלית במצב?
    אחרי כמה זמן מהגדלת המינון ל20 יתחיל להרגיש יותר טוב.ירדתי במשקל .אני כל הזמן עיפה .ויש לי חוסר ענין מסביב ויש לי פחד לחזור למצב ההתחלתי וזה מאוד מלחיץ אותי.למרות שהמצב השתפר בהרבה המחשבות רצות.והרגלים רועדות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ודיכאון

הוספת תגובה

• הודעה של: בתיה

ד''ר אלונה גוברמן
    21/03/2010

לבתיה שלום. לא ציננת בשאלתך זמן לקיחת כדור. את יכולה לנסות לטול תרופה בשעות הערב.
    בכל מקרה אני ממליצה לפנות למטפל שלך ולשקול המשך טיפול.
    בנוסף, טיפול CBT (התנהגותי - קוגניטיבי) אישי או קבוצתי משולב עם תרפיה תרופתית יכול לע זור לך.
    תרגישי טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה ודיכאון

בתיה
    21/03/2010

שלום
    אני נוטלת את הכדור בבוקר אחרי שאני בולעת כדור שלבלוטת התריס תת פעילות.בערך כשעה וחצי
    .ואני חודש וחצי אחרי שהועלה המינון ל20 ויש שיפור .אבל הרגלים רועדות ויש לי עיקצוצים.ויש לי
    לחץ .האם זה נורמלי.אני בטיפול פסיכולוגי פרטני.מה עוד צריך בכדי לצאת מהמצב הנפשי.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו