מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויפאקסאילה20/03/2010
אני מטופלת מזה כשנה בתחנה לבריאות הנפש אך לצערי בעקבות ריבוי מטופלים ובמחסור ברופאים איני מקבלת את הטיפול הראוי. מתחילתהריוני השני החלו אצלי מועקות וחרדות קשות הפסיכיאטרית איבחנה אצלי דיכאון המלווה בחרדות והניחה שהמצב ישתפר או אפילו יעבור לאחר הלידה. במשך ההריון המועקות והחרדות היו קשות מנשוא לא הצלחתי להרדם לילות שלמים תחילה קיבלתי ציפרמיל ממנו נטלתי שתי כדורים בלבד אך מאחר ותופעות הלוואי היו קשות הרופאה החליפה לי לכדור אנדרונקס אותו נטלתי עד כחודש בערך לאחר הלידה יחד עם זאת נטלתי כדור הרגעה בשם ואבן לאחר הלידה עברתי הערכה מחודשת ובה החליטה הרופאה לתת לי כדורים בשם פאקסט אותם נטלתי כארבעה חודשים באמצע הטיפול חשתי בשיפור בירידה במועקות אך כשהעלתי את המינון למקסמום שוב חזרו המועקות לאחר שפניתי לפסיכיאטרית היא הציע לרדת בהדרגה מהפאקסט ולעבור לויפאקס xr כיום אני נוטלת 300 מג ליום כבר במשך שלושה חודשים א לצערי אין שיפור בהרגשת החרדות והמועקות שמתבטאות בהרגשה של בכי אצור וכואב בגרון עד שלעיתים זה מחמיר ומגיעלכאב בחזה מחשבותיי פסימיות ורוב הזמן במקרים קשים אני נוטלת כדורי הרגעה קלונקס דיוחתי לפסיכיאטרית על אי שיפור במצבי אך היא קבעה שאני צריכה לעבוד על עצמי ואין טיפול תרופתי אחר טוב יותרלהציע לי אני חשה תיסכול יאוש וחוסר אונים מה גם שמצבי הכלכלי אינו מאפשר לי טפול פרטי אני אם לשתי ילדי קטנים וחייבת עזרה לתמודד עם גידולם. בתחנה התחילו לתת לי שתי שיחות עד עתה עם עובדת סוציאלית מאחר וחסרים להם פסיכולוגים היא אינה מקצועית וא אינה נותת לי "כלים" או עצות מעשיות כיצד להתמודד עם מצבי וכן היא גם דבקה בכך שאני צריכה להתמודד עם מצב לבד אך אין בכוחי ובמצבי הנפשי לעשות זאת תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אילה
ד''ר אלונה גוברמן21/03/2010לאלה שלום. צר לי על הרגשתך!
צריך לנסות להתגבר, לבד או בעזרת חברים או משפחה. מאוד חשוב גם לעזור לתהליך הטיפולי על ידי שיחות, פעילות, עשייה ועוד.
טיפול CBT (התנהגותי - קוגניטיבי) אישי או קבוצתי משולב עם תרפיה תרופתית יכול לעזור לך. בנוסף, יש עוד טיפולים חדשניים ויעילים (TMS) וכו'
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=6148
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5477
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7705
.
תתעודדי! הדבר היחיד הטוב בדיכאון זה שזה עובר! בתקווה שמהר.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
תודה על פנייתך לפורום,
מאחלת לך בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)