חיות ומרץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיות ומרץ
    מתלבט
    21/03/2010

שלום,

כבר תקופה ארוכה שאני מרגיש חסר כל חיות ומרץ. על אף שאני ישן טוב בלילה אני עדיין מרגיש עייף במשך היום. מעין הרגשה שהמוח שלי רדום. כל פעולותיי איטיות ואני די חולמני.

מדי פעם אני לוקח ריטלין על מנת שאוכל להתרכז טוב יותר בלימודים ובקריאת חומר. שמתי לב שהריטלין מעורר את המח שלי וכמעלה את רמת הסרטונין הוא נותן לי תחושה טובה יותר, כך שלפתע אני מקבל זריקת מרץ ושמחה לעשות דברים. לעיתים אני מרגיש שהריטלין עוזר לי יותר בתחום זה מאשר בתחום הריכוז והקשב, עד למחשבה שהבעיה איננה ריכוז וקשב אלא בעוררות ורמת הסרטונין. כמובן עד לריבאונד שמגיע לאחר מספר שעות.

שאלתי היא, האם כדאי לי לשקול טיפול תרופתי אחר? אולי תרופות נוגדות דיכאון? מהסוג שיתן לי "זריקת" מרץ, אנרגיה ושמחה.

תודה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיות ומרץ

הוספת תגובה

• חיות ומרץ

ד''ר אירנה נתנאל
    21/03/2010

שלום לך,

אני מאוד ממליצה על התיעצות פסיכיאטרית כדי להתאים לך את התרופה שתהיה הכי יעילה למצבך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

מתלבט
    22/03/2010

האם בשביל לקבל התייעצות פסיכיאטרית אני צריך לעבור קודם דרך רופא המשפחה? ובמידה ולא האם אזי התשלום יהיה גבוה יותר לפסיכיאטר (כרופא פרטי).?

תודה ויום טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו