מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה ומנסה להפסיק לעשן מריחואנהאסף22/03/2010
לאחר 10 שנים(בן 24) של עישון כמעט כרוני של גראס וחשיש אני רוצה להגיד די אבל אינו יכול
כבר יומיים או שלושה אני לא מעשן. קר לי כל הזמן, היום הופיעו צמרמורת כל הזמן ואני מרגיש יותר מבולבל ממה שהייתי מסטול. אני כל הזמן נאנח ופשוט מחוסר שקט ליבי פועם מידי פעם ממש חזק וכמובן שאני לא מצליח להירדם....אודה לכם על כל עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולח לך הרבה אנרגיות!
כל הכבוד22/03/2010שיהיה לך המון הצלחה!
אני מתאר לעצמי שזה מאוד קשה לך. הגוף שלך עובר גמילה ממצב שהיה עד כה רגיל אליו.
תהיה חזק ונחוש, אל תשכח שמדובר במספר ימים קשים אשר יעברו עוד מעט. ממש כמו שחולים.
תזכור שלאחר מכן לא רק שתרגיש הרבה יותר טוב, אלא שאני מאמין שפתאום תרגיש מרץ וחיוניות שהיו חסרים לך בשנים האחרונות.
ודרך אגב, כל הכבוד לך!
חזק ואמץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: אסף
ד''ר אלונה גוברמן22/03/2010שלום. אני ממליצה לעשות גמילה במקום שיכול לשמור ולעזור לך (משפחה או קרובים) .להתייעץ עם פסיכיאטר כדי לקבל טיפול ניקודתי בזמן הגמילה, לעשות בדיקות דם תקופתיות בקופת חולים.
בהצלחה !
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרא את "כאנאביס מריחואנה וחשיש"
רוברטה23/03/2010זה ספר שאפשר לקרוא גם באינטרנט
יכול להיות ששם תמצא את ההסברים המדעיים למצוקות האלה שבהן אתה נמצא וככה יהיה לך הרבה יותר קל להתמודד עם זה אני חושבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)