מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולקלי17/10/2007
פרופסור וד"ר שלום רב
אני חווית דבר שאף אחד לא היה שורד אותו....
יש לי בעיות רפואוית מפה ועד להודעה חדשה עקב החויות הקשות שחוויתי.
כיום אני מטופל אצל כמה גורמים (רופאים מומחים לתחומים שונים)
הם מסתכלים על הבעיה הרפואית שבתחום שלהם בלבד מבלי להשים לב לבעיות הנוספות דבר שיצר ניגוד תרופתי בין שני מחלות...אני אפרט.
אני סובל מSVT ופלאטר
מתת פעילות בבלוטת התריס
מפעילות יתר בבלוטת הסידן
מפעילות יתר במ.החיסון
עודף סידן
דיכאון עקב המצב הרפואית
מסינוס תכיקדיה קבוע
מדלקת חניכיים קשה בשם אנוגה
כשאני לוקחת אלקתרוקסין במינון של 100 מק"ג ביום אני סובלת מסינוס תכיקדה קשה יותר ממה שכבר יש לי כלומר כשאני לוקחת את הכדור הדופק הוא קבוע 140-160 עם עליה חדה בהתקפיה ההפרעות הקצב.
ומפעילות יתר בבלוטת הסידן כלומר שהסידן מאוד גבוה...
עקב הפרעות הקצב אני לא יכולה ללכת לשיננית כי אני חוטפת הפערת קצב אצלה קבוע
אני פורחת מהכל מפלסתר ביתי ועד לאגד אלסטי מיוחד. כל דבר שנוגע בעור שלי גורם לפריחה ואף במקרים מסויימים לכויות כימיות כמו לדוגמה בזמן בדיקת דם מהמחט אני מקבלת כויוה כימית...
עקב המצב שלי הדרדרו המתמדת והחויוה הקשה שחויותי אני סובלת ככל הנראה מדיכאון.
אני סובלת מכאבים כרונים עקב עודף הסידן ומצריבה בעור אין רופא שיכול לעזור לי בזה כל אחד זורק אותי לרופא אחר בעל תחום אחר ואני תקוע במצב של אין אונים.
המצב נהיה קשה מיום ליום ובעיקר בל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
קלי17/10/2007אין לי חשק לחיים יותר בעיקר בגלל הידיעה כי אין רופא שמסוגל למצוא תרופה שלא תחמיר בעיה אחרת...
אנא עזור לי בבקשה אני כבר בנקודת האל חזור אין לי שום דבר יותר בחיים ואין לי מה לחפש בהם...
נמאס לי לסבול...
אנא אם אתה יכול לעזור לי כי לי כבר אין תקווה ופיתרון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: קלי
20/10/2007לקלי שלום
מצער לשמוע כמה בעיות רפואיות בלתי פתורות יש לך. אני מקווה שיצליחו לאזן אותך. הדיכאון כתגובה למחלות גופניות יכול להיות תגובה לקושי הגופני או גם דיכאון שהוא גם חלק מהמחלה. הרופא המטפל יכול להפנות אותך לפסיכיאטר שיאריך את הצורך בנתן תרופות נוגדות דיכאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)