מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בת 15 ובדיכאוןנתי26/03/2010
היי , שמי נתי ואני בת 15 מאיזור המרכז .
כבר במשך תקופה ארוכה אני חושבת שאני בדיכאון .
הרבה פעמים יוצא לי להזכר בכל מיני תקופות ואירועים לא הכי נעימים ואפילו מעיקים בחיי ולהתחיל פשוט לבכות .
ברגע שאני מתחילה לבכות אני לא מצליחה לעצור את הדמעות והכל "צף" , כל הדברים העצובים "מכניסים" אותי עוד יותר ל"דאון" .
אני לא יודעת באיזה סוג של דכאון אני נמצאת מהסיבה שאני לא תמיד בדיכאון ואני לא תמיד עצובה , לפעמים אני יכולה לשבת יום שלם עם חברים ולהצחיק אותם ולצחוק בעצמי ולהנות ולשכוח מהכל אך לפעמים הדיכאון חוזר אליי ואני מרגישה שוב את הכל צף לי מחדש ומוצאת לי את הפינה שלי במיטה בחדר בחושך כשאף אחד לא יודע או לא שומע אותי בבית .
כמובן שאף אחד לא יודע על הרגשות שלי ועל מה שעובר עליי ..
אני לא מרגישה לנכון לספר להורים או לאחים או לחברות והחברים על מה שאני עוברת ..
אני גם לא יכולה שאנשים יידעו עליי הרבה או שיראו אותי בוכה , לא מסוגלת שאף אחד יראה אותי בוכה ! לכן אני נאלצת לעבור את זה לבד .
לפעמים העצב יושב אצלי בלב וברגע שאני בוכה אני מרגישה שאני מוציאה ממני את השד הרע .. ואני מרגישה נקייה מהדיכאון הזה לעוד כמה ימים של נחת .
קראו מצבים שהרגשתי שאני עומדת לבכות כי הדכאון שוב פוקד אותי ואם זה היה בזמן שאני בבית הספר או לחלופין שאני ליד אנשים אז דחקתי את הדמעות חיכיתי עד הערב לפרוק את זה לבד במיטה בלילה כשכולם כבר ישנים , אך אם משהו באותו רגע יעשה איזה משו שיפגע בי או שאעלב ממנו אני ישר אתחיל לבכות ושוב הכל יצוף לי ואני לא אצליח לעצוב את המחשבות ואת המועקה ..
אני ממש צריכה עצה והתייחסות לבעיה שלי מבלי שאף אחד מקרוביי יידע על הבעיה .
ממש מממש ממש תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: נתי
ד''ר אלונה גוברמן27/03/2010
שלום לך . צר לי שאת סובלת . תשתפי ברגשות שלך חברות, קרובים, יועצת , רופא משפחה. אל תשארי לבד.
אני חייבת להתנצל ,אבל בפורום הזה לא נוכל להתייחס לשאלות שלך. אנו עובדים רק עם מבוגרים. עליך לפנות לפורום של מתבגרים. אני מקווה שתקבלי מענה.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתגובה לתגובתך ...
נתי03/04/2010תודה רבה לך [ :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)