שינוי תרופתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי תרופתי
    חגי
    28/03/2010

שלום רב !
    לפני כשנה+ הייתי נמנה על 50 מג" פאקסט וקלונקס 0.5 מג" כדור ליום.
    לאחר תקופה של שנה+ התחלתי להוריד במינון של הקלונקס ועכשיו אני על 0.25 מג" קלונקס ליום כבר חודשיים ומצבי נהייה גרוע כאשר נהייתי עייף מאד,ולכן לפני מס ימים הלכתי לרופא פרטי על מנת לשנות מינון של כדורים ולהפסיק קלונקס כי היא תרופה ממכרת .הוא בדק אותי ונתן לי להתחיל עם מירו במקום קלונקס - חצי כדור של 30 מג" למשך ארבעה ימים בנוסף לקלונקס שלקחתי ולאחר 4 ימים להוריד מינון של קלונקס ולהעלות לכדור שלם של מירו , אולם לאחר יום קיבלתי תופעות משוגעות מהמירו של אפטיות ואני נראה כמו מסומם !!!!!
    נראה לי שסתם שילמתי עבור רופא פרטי שמנסה להרוג אותי - כשחזרתי אליו הוא אמר להפסיק מיידית קלונקס ולהמשיך מירו אולם העייפות והאפטיות וגם יובש בפה נמשכים.
    ברצוני לדעת האם מצב זה תקין או שעלי לחזור שוב ובמיידית לטיפול הקודם?
    אודה לכם מאד באם תוכלו להחזיר לי תשובה בהקדם.
    חגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי תרופתי

הוספת תגובה

• מירו

ד''ר אירנה נתנאל
    31/03/2010

חגי שלום,

תופעות לוואי שאתה מתאר אופייניות למירו. הן מוכרות ושכיחות. אל תעשה שום שינוי על דעת עצמך. במידה ותופעות שאתה מרגיש בלתי נסבלות כדאי שתתיעץ שוב עם הרופא שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו