מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי תרופתיחגי28/03/2010
שלום רב !
לפני כשנה+ הייתי נמנה על 50 מג" פאקסט וקלונקס 0.5 מג" כדור ליום.
לאחר תקופה של שנה+ התחלתי להוריד במינון של הקלונקס ועכשיו אני על 0.25 מג" קלונקס ליום כבר חודשיים ומצבי נהייה גרוע כאשר נהייתי עייף מאד,ולכן לפני מס ימים הלכתי לרופא פרטי על מנת לשנות מינון של כדורים ולהפסיק קלונקס כי היא תרופה ממכרת .הוא בדק אותי ונתן לי להתחיל עם מירו במקום קלונקס - חצי כדור של 30 מג" למשך ארבעה ימים בנוסף לקלונקס שלקחתי ולאחר 4 ימים להוריד מינון של קלונקס ולהעלות לכדור שלם של מירו , אולם לאחר יום קיבלתי תופעות משוגעות מהמירו של אפטיות ואני נראה כמו מסומם !!!!!
נראה לי שסתם שילמתי עבור רופא פרטי שמנסה להרוג אותי - כשחזרתי אליו הוא אמר להפסיק מיידית קלונקס ולהמשיך מירו אולם העייפות והאפטיות וגם יובש בפה נמשכים.
ברצוני לדעת האם מצב זה תקין או שעלי לחזור שוב ובמיידית לטיפול הקודם?
אודה לכם מאד באם תוכלו להחזיר לי תשובה בהקדם.
חגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירו
ד''ר אירנה נתנאל31/03/2010חגי שלום,
תופעות לוואי שאתה מתאר אופייניות למירו. הן מוכרות ושכיחות. אל תעשה שום שינוי על דעת עצמך. במידה ותופעות שאתה מרגיש בלתי נסבלות כדאי שתתיעץ שוב עם הרופא שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)