מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החרא מרוח לי על הפרצוףפינצטה29/03/2010
חג מגעיל לכולם אני מרגיש חרא, אבל לא רק היום, אני כבר תקופה ארוכה מרגיש חרא, כעס גועל ואני שונא את כולכם זה מה יש. תודה שאתם כאן להקשיב לי, אני מרגיש נקודה קטנה בעולם הזה ולא בגלל שאין לי כלום. יש לי אישה ויש לי בן אבל מרגיש חרא, אני שונא את עצמי אני שונא את כוכלם אני שונא את מה שייצרנו אבל לא בגלל שהוא לא טוב לכם אלא בגלל שהוא לא טוב לי. אני בטוח שהייתי נוהג כמותכם אבל אני במקום של החלש ואני זה שסובל ממה שבנינו לעצמנו. רק רציתי חבר רק רוצה אהבה אבל אין לי את מה שאני מחפש וככל הנראה שאני מחפש הרבה. אני בודד וגלמוד במקום הגדול הזה, אני מהלך בינכם ומרגיש קטן ולא מורגש. כל התשומת לב שהייתי מורגל אליה נעלמה ואינננה ועשיו אני בריק הגדול הזה. אני כמו כוכב שנשכח ואני כל כך זקוק לאהבה שלכם שאינכם ממהרים לספק לי אותה. אני מנסה לפגוש את המבטים שלכם אבל אני לא שם, אני ריק שקוף אני כלום ואני כל כך זקוק לכם שזה לא ייאמן. אך הפכתי להיות אבק ורק בגלל שקבענו כולם סטנדרט מסויים שאני כבר לא אוכל לספק אותו ואני כואב כל כך כואב וכל כך שונא אתכם ואותי ואותם. איפה אמצא מזור, אני לא יודע, אני לא בטוח שיש וזה מה שמייאש אותי. מה אני אקח תרופות? אני אאבד את עצמי לדעת או אתחיל להתרגל לבדידות הזאת שכל כך קשה לי איתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החרא מרוח לי על הפרצוף
01/04/2010שלום
לא ברור מה אתה רוצה. אדם שחש כ"כ לא טוב כפי שאתה מתאר עליו לא רק "לקטר" על מצבו אלה לנסות לשנות משהו. לפעמים קשה מאוד למצאו את הדרך לשינוי אבל הכל מתחיל עם רצון לעשות דבר מסויים. עם תרופות יכולות לסייע אז מדיע לא? עם שיחות יכולות לעזור אז מדוע לא לנסות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)