תופעות לוואי של ויפאקס XR75

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי של ויפאקס XR75
    לירן
    01/04/2010

שלום...התחלתי לקחת לפי המלצה של פסיכיאטר ויפאקס XR 75 לטיפול בלחץ וחרדה.

הרופא המליץ לי להתחיל עם חצי כדור למשך שבוע ואם אין תופעות לוואי לעלות לכדור אחד.

אני אחרי 6 ימים של חצי כדור ואני מתחיל להרגיש עייפות כרונית...פיהוקים ללא הפסקה ורצון לישון כל הזמן.יש לציין שביומיים הראשונים הייתי מתעורר מוקדם או באמצע הלילה עקב התרופה.האם התופעות לוואי האלה סבירות?האם כדאי להמשיך בטיפול ולעלות לכדור שלם או להפסיק את הטיפול ולגשת אליו לקבלת תרופה אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי של ויפאקס XR75

הוספת תגובה

• הודעה של: לירן

ד''ר אלונה גוברמן
    03/04/2010

שלום. קודם כל השפעה של ויאפקס מורגשת תוך מספר שבועות בממוצע. הטבה מלאה תיתכן תוך 6-8 שבועות .
    יש מעט מיקרים ,שבהם שימוש בתרופה בשלב הראשוני של הטיפול יכול להגביר את תחושת החרדה, דיכאון ותסמינים גופניים . במידה וקיים מרכיב של חרדה בתמונה קלינית, מומלץ להוסיף לטיפול תרופה מקבוצת בנזודיאזפינים (לדוגמה קסנקס) למשך תקופה קצרה. חשוב להיות במעקב של רופא מטפל יכול להיות שצריך להיעלות במינון.
    תרגישי טוב,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו