הפסקת טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול
    דורית
    07/04/2010

אני מטופלת בויפאקס XR כבר שנה וחודשיים, מזמן מרגישה טוב, לא מרגישה יותר דכדוך או חרדות.
    אני רוצה לבקש מהרופא שלי להפסיק עם התרופה אבל מעוניינת קודם לדעת אם ישנן תופעות לוואי בזמן גמילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת טיפול

הוספת תגובה

• הודעה של: דורית

ד''ר אלונה גוברמן
    07/04/2010

לדורית שלום. אחרי שנה וחודשיים של הטיפול ב ויאפקס צריך לרדת ממנו מאוד לעת. ההפסקה של ויאפקס בדרך כלל מתבצעת ללא קשיים מיוחדים אך ישנן אנשים שצריכים ירידה מאוד הדרגתית של המינון בחודשים ולא בשבועות. הפסקה הדרגתית היא הדרך הנכונה להפסיק את ויאפקס .
    צריך לקחת בחשבון שלפעמים סימטומים של דיכאון וחרדה חוזרים והסימפטומים הם תוצאה מהחרדה ודיכאון ולא מהפסקת התרופה.
    אני מאוד ממליצה לפנות לפסיכיאטר המטפל שמכיר אותך ולהתייעץ ולעשות הפסקה בליווי רפאוי.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת טיפול

אסנת
    07/04/2010

כשאני סיימתי טיפול עם הפסיכיאטר, מה שהוא אמר לי שהתרופה לא ממכרת ולכן לא אמורים להיות תסמינים של גמילה ובאמת כשהפסקנו לא היה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: אסנת

ד''ר אלונה גוברמן
    07/04/2010

שלום. קיימת תופעה שנקראת "הסינדרום של הפסקה פתאומית של וונלפקסין". הוונלפקסין -הינו החומר הפעיל ב ויאפקס. לכן יש צורך להפסיקו מאוד לאט.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו