בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי
    א
    11/04/2010

שלום רב,
    לפני כשבועיים התחלתי להרגיש כאב ראש בחלק השמאלי, הכאב לא חזק אך אני מרגישה כאילו צמר גפן באוזן ואי נוחות בעין שמאלית.
    נבדקתי אצל רופא עיניין וניורולוגים. אף אחד לא מצא סיבה לשלוח אותי לCT .
    אני נכסתי לאינטרנט והתחתי לחפש מידע על מחלות עם סימטומים דומים לשלי. לאחר כמה שעות כבר השתכנעתי שיש לי גידול .
    התחלתי לרוץ ממומחה למומחה.
    הייתי אצל 2 ניורולוגים , מחר יש לי טור לשלישי. הייתי אצל רופא עיניים, פעמיים נסעתי למיון, ראו אותי אולי 5 רופאים פנימיים ואף אוזן גרון.
    כשהברתי להם ממה אני חושדדת, כולם אמרו לי שאין לי שום סיבה לדאגה
    לפני כמה ימים התחלתי להרגיש נימולים בידיים ורגליים ואפילו בצד שמאל של הפנים. שוב פעם ניגשתי למיון שם נבדקתי עוד פעם עלידי ניורולוג שגם כן לא ראה שום דבר.
    הבעיה היא שאחרי כל ביקור אצל עוד רופא במקום להירגע ולרדת מהנושא אני נכנסת לאיסטריה עוד יותר ומתחילה להרגיש עוד יוצר כאב ראש בחילות נימולים וכו' ואז שוב פעם משתכנעת שאני חולה.
    אני כל הימים יושבת באינטרנט ומחפשת מידע על המחלה הפסקתי לישון ולאכול.
    תעזרו לי בבקשה מה לעשות???
    ביצעתי 2 בדיקות דם שקיעה ספירה וכימיה והכל תקין.
    אחד הרופאים אמר שלפי דעתו אני התחלתי לפתח היפוכונדריה ודיכאון.
    בבקשה תעזרו לי אני נורא מפחדת שיש לי מחלה נוראית ואף אחד מהרופאים פשוט לא שם לב.
    תודה רבה0

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

• כאבים ללא סיבה גופנית

ד''ר אירנה נתנאל
    11/04/2010

אירה שלום,

דאגה שלך מאוד מובנת וטבעית לחלוטין. ההתמקדות בכאב ובחוסר הוודאות גורמת לך לסבל רב. כאשר רופאים לא מוצאים סיבה גופנית לכאב, כנראה שמדובר בכאב מסיבות נפשיות. מצבים של מתח, לחץ, התרגשות יכולים להתבטא בסימפטומים של כאב. אני מאוד ממליצה לפנות להתיעצות פסיכיאטרית. הדאגה שלך לגבי המצב וחוסר וודאות רק מגבירה ומנציחה את הכאב. את נמצאת במעקל הקסמים של כאב - לחץ - כאב שמתגבר - לחץ עולה וכו'. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) משולב עם ביופידבק ואולי גם תרופות נוגדות חרדה יכול מאוד לעזור לך להתמודד עם המצב ולהפחית את הכאב.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה קטנה

אירה
    11/04/2010

האם נימול( הירדמות) בפנים ידיים ורגליים גם יכול להיות כאחד נסימנים ללחץ וחרדה?אין לי בעיה של תחושה אני מרגישה הכל יש לי מין הרגשה של נימול בצד שמאל.
    האם לאחר בדיקות של כל כך הרבה רופאים אפשר להירגע?
    כשאני יוצאת מכל רופא במקום להירגע אני נכנסת להיסטריה עוד יותר כי אני נמצאת בהרגשה שהם כאילו לא רואים את הבעיה. למרות שמבחינה היגיונית אני מבינה שכל כך הרבה רופאים שאומרים אותו דבר צודקים ואם היה משהו מחשיד כבר היו שולחים אותי לבדיקות נוספות.
    תודה!!!
    האם את יכולה להמליץ על מקום בו אוכל לקבל עזרא פסיכולוגית כי זה כבר לא פעם ראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו