מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה...ליה12/04/2010
שלום רב,
שמי דוד אני בן 25 וכבר כמה זמן אני סובל מתסמינים משונים מאוד כמו: אני מרגיש שהלב שלי מפסיק לפעול ואני מתחיל להילחץ ולבדוק מיד את הדופק אני מרגיש מסוחרר באותו הרגע ויובש בפה (כאילו אני הולך להתעלף) .יש לציין שאני לא עוסק בעבודה פיזית קשה אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבועה ולא מעשן. ניגשתי לרופא משפחה והוא אמר שזה עקב לחץ נפשי ודיכאון קל ורשם לי רמוטיב - שלקחתי כבר לפני שנתיים זה עצר ושוב חזר (אך אני לא מרגיש לחוץ אני מאושר ונהנה מהחיים ואני לא בדיכאון) אז למה אני כל הזמן נמצא בחרדה שהלב שלי עומד לעצור זה פשוט משגע אותי
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכשיר "רמוטיב" איננו מטפל בחרדה
שמעון ינוביץ13/04/2010אלא בדיכאון (קל) בלבד.
מתיאורך עולה האפשרות כי אתה סובל מהתקפי חרדה, בעקבות "טריגרים" שונים.
"רמוטיב" הוא תכשיר חסר-תועלת בטיפול בהפרעה כזו.
מומלץ להיוועץ עם רופא לגבי האפשרות להשתמש בתרופות נוגדות-חרדה (בעיקר תרופות ממשפחת SSRI).
יש לשלול גם אפשרות של מחשבות-שווא.
כמו כן, ניתן להוסיף טיפול פסיכולוגי, בעיקר בשיטת "טיפול התנהגותי קוגניטיבי (CBT).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: ליה
ד''ר אלונה גוברמן13/04/2010שלום. הפרעת חרדה יכולה להיות הפרעה כרונית. כמו יתר לחץ דם, סכרת, אסטמה. במקרים האלו היא דורשת טיפול התרופתי ופסיכולוגי -התנהגותי ממושך. לא תמיד קיימים גורמים סביבתיים או פנימיים ברורים להפרעה זו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(זה גוזליה אמור להיות ולא ליה)אבל..
דוד גוזליה13/04/2010מה ניתן לעשות בנידון האם להמשיך את טיפול ברמוטיב או לא?
ואין לי את כל התסמינים שהזכרת (לחץ דם וכו')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)