עזרה בבקשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה...
    ליה
    12/04/2010

שלום רב,
    שמי דוד אני בן 25 וכבר כמה זמן אני סובל מתסמינים משונים מאוד כמו: אני מרגיש שהלב שלי מפסיק לפעול ואני מתחיל להילחץ ולבדוק מיד את הדופק אני מרגיש מסוחרר באותו הרגע ויובש בפה (כאילו אני הולך להתעלף) .יש לציין שאני לא עוסק בעבודה פיזית קשה אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבועה ולא מעשן. ניגשתי לרופא משפחה והוא אמר שזה עקב לחץ נפשי ודיכאון קל ורשם לי רמוטיב - שלקחתי כבר לפני שנתיים זה עצר ושוב חזר (אך אני לא מרגיש לחוץ אני מאושר ונהנה מהחיים ואני לא בדיכאון) אז למה אני כל הזמן נמצא בחרדה שהלב שלי עומד לעצור זה פשוט משגע אותי

תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה...

הוספת תגובה

• התכשיר "רמוטיב" איננו מטפל בחרדה

שמעון ינוביץ
    13/04/2010

אלא בדיכאון (קל) בלבד.
    מתיאורך עולה האפשרות כי אתה סובל מהתקפי חרדה, בעקבות "טריגרים" שונים.
    "רמוטיב" הוא תכשיר חסר-תועלת בטיפול בהפרעה כזו.

מומלץ להיוועץ עם רופא לגבי האפשרות להשתמש בתרופות נוגדות-חרדה (בעיקר תרופות ממשפחת SSRI).
    יש לשלול גם אפשרות של מחשבות-שווא.
    כמו כן, ניתן להוסיף טיפול פסיכולוגי, בעיקר בשיטת "טיפול התנהגותי קוגניטיבי (CBT).

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: ליה

ד''ר אלונה גוברמן
    13/04/2010

שלום. הפרעת חרדה יכולה להיות הפרעה כרונית. כמו יתר לחץ דם, סכרת, אסטמה. במקרים האלו היא דורשת טיפול התרופתי ופסיכולוגי -התנהגותי ממושך. לא תמיד קיימים גורמים סביבתיים או פנימיים ברורים להפרעה זו.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• (זה גוזליה אמור להיות ולא ליה)אבל..

דוד גוזליה
    13/04/2010

מה ניתן לעשות בנידון האם להמשיך את טיפול ברמוטיב או לא?
    ואין לי את כל התסמינים שהזכרת (לחץ דם וכו')

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו