הפסקת טיפול בצפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול בצפרלקס
    שמעון
    15/04/2010

לאחר כ4 חודשים בהם אני לוקח את כדור הצפרלקס הפסקתי לקחת אותו על דעת עצמי מכל מיני סיבות
    רציתי לדעת האם הדבר גורם לנזק כלשהו והאם כדאי לי לחזור ולקחת אותו כשעדיף מאוחר מאשר אף פעם.
    בנוסף לא הרגשתי שינוי כלכך מהותי במשך הטיפול מה גם שהכדור גרם לי לעייפות אך כרגע אני מרגיש עצבני וחסר מנוחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת טיפול בצפרלקס

הוספת תגובה

• הפסקת טיפול בצפרלקס

ד''ר אירנה נתנאל
    18/04/2010

שמעון שלום,

ראשית, לא מומלץ להפסיק תרופות על דעת עצמך. כאשר מפסיקים בבת אחת עלולות להופיע תופעות לוואי. שנית, עייפות הינה תופעה מוכרת וחולפת בהמשך הנטילה. כדי להתגבר על העייפות הרופאים נוטים להמליץ על הנטילה בשעות הערב. בנוסף, כשמפסיקים תרופה הסימפטומים של ההפרעה עלולים לחזור. אני מאוד ממליצה להיוועץ עם הרופא המטפל לגבי ההמשך. חשוב לציין שניתן להפסיק את הטיפול התרופתי כאשר קיימת שליטה מרבית על הסימפטומים של ההפרעה. כלים של שליטה ניתן ללמוד בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT). זהו טיפול קצר וממוקד ומאוד יעיל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו