פלוטין 20

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלוטין 20
    דני
    18/04/2010

שלום רב-
    אני בן 69 סובל מפרפור פרוזדורים באופן כרוני. מטופל קסטרל, בנורמיטן, קומדין. שנתיים מאז יצאתי לפנסיה ואני חש שאין לי שום אמביציה לשום דבר. אפילו עם הנכדים אין לי חשק להתעסק. יש לי תיאבון טוב, אפילו שמנתי לאחרונה. אבל אין בי שום חשק לשום דבר. אני עושה את השיגרתי ולא יותר.
    הרופאה המליצה להתחיל לתקופת נסיון את הכדורים פלוטין 20.
    אני קראתי את העלון המצורף ויש לי חשש.
    מבקש את עזרתכם בהבהרת המידע.
    האם יש כדור אחר מומלץ? אני זקוק למעט עזרה "בשמחת חיים"....
    בתודה

דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלוטין 20

הוספת תגובה

• הודעה של: דני

ד''ר אלונה גוברמן
    18/04/2010

לדני שלום.
    קיימות תרופות רבות ויעילות נוגדות דיכאון וחרדה. פלואוקסטין, תרופה נוגדת דיכאון המעכבת באופן סגולי את הניצול החוזר של סרוטונין במוח (SSRI), משמשת לטיפול במיגוון של מצבים דיכאוניים.התרופה נכנסה לשימוש בשנות ה-80, ומדיווחים בספרות הרפואית עולה כי יש לה פחות תופעות לוואי אנטיכולינרגיות מאשר לנוגדי הדיכאון הטריציקליים. לא מומלץ להשתמש בתרופה במצבי "עצב" רגילים וחולפים. תופעות הלוואי העיקריות של פלואוקסטין כוללות תגובות אלרגיות, ירידה בתיאבון, כאב ראש, הפרעה בשינה, ובאופן נדיר, פירכוסים.
    במידה יקיימים חששות עליך לפנות לפסיכיאטר לצורך איבחון, בחירת תרופה ואני מכווה שאיחות החיים שלך ישתפר מאוד.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך ממה לחשוש

אביבה
    18/04/2010

פלוטין = פרוזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו