מעידה אלכוהולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעידה אלכוהולית
    רונן
    23/04/2010

שלום,אני מטופל כרגע בוולבוטרין וציפרמיל וזאת לאחר שניסיתי ציפרלקס בנפרד ווולבוטרין בנפרד ללא הצלחה. ביום שני השבוע עשיתי טעות ושתיתי כמות גדולה מאוד של אלכוהול והעניין הוא שמאז אני מרגיש שהראש "כבד עלי" וקשה לי מאוד להתרכז,כלומר מעין "האנגאובר" שמסרב לעבור.אני מזכיר שחלפו כבר ארבעה ימים... האם ייתכן שגרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך או שאני סתם פרנואיד והדבר יחלוף? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעידה אלכוהולית

הוספת תגובה

• תודה על התשובה(או שלא...)

רונן
    29/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תדאגי

ליאור
    29/04/2010

מנסיון אני אומר לך לא לדאוג אני במשך הרבה זמן לקחתי אלכוהול ותרופות פסיכיאטרות ביחד זה אכן לא בריא בכלל זה עושה שהתרופות לא פועלות כמו שצריך וגם יש יותר תופעות לוואי , אבל אין פה נזק בלתי הפיך , זה יעבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: רונן

ד''ר אלונה גוברמן
    03/05/2010

שלום. תרופות נגד חרדה פועלות על אותם קולטנים עליהם משפיע האלכוהול. לכן לשתות ולקחת תרופות זה כמו להכפיל את הכמות של אלכוהול.
    לא יכול להיות נזק בלתי הפיך אך הנזק המיידי יכול להיות מאוד לא נעים. ממש לא כדאי "להתפרק" !!!
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו