אנטומין וסורמונטיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטומין וסורמונטיל
    מיכל
    25/04/2010

אני חולה בדיכאון עמיד כבר יותר משנתיים הטיפול שקיבלתי עכשיו הוא 120 מ"ג אנטומין. ו 100 מ"ג סורמונטיל עברו כבר יותר משבועיים ואין שינוי במצבי.
    האם להמשיך בטיפול?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטומין וסורמונטיל

הוספת תגובה

• הודעה של: מיכל

ד''ר אלונה גוברמן
    25/04/2010

שלום. סורמונטיל - שייך לקבוצת תרופות נוגדות-דיכאון הנקראות תרופות טריציקליות. משתמשים בו בעיקר לטיפול בדיכאון או בהפרעות חרדה,קודם כל השפעה של סורמונטיל מורגשת תוך מספר שבועות בממוצע. הטבה מלאה תיתכן תוך6-8 שבועות . שבועיים תקופה קצרה מאוד. לא להתייאש!
    אטומין -תחילת ההשפעה תוך 1-2 שעות.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מיכל
    27/04/2010

אני טעיתי בחישוב אני לוקחת סרמונטיל כבר 17 ימים, האם יש תקווה אם עד עכשיו זה לא השפיע עליי בכלל . ? הטיפול הזה דירדר אותי עוד יותר האם להמשיך בטיפול או שלא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: מיכל

ד''ר אלונה גוברמן
    27/04/2010

שלום. אני חוזרת 17 יום תקופה מאוד קצרה. תמשיכי לקחת
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו